Arabalar Kısa mesafe için scooter kiralar mısınız? Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Binbin, martı gibi scooter kiralama servislerinden kısa masafe için kiraladığınız oluyor mu? Kısa mesafe için scooter kiralar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Hiç kiralamadım. Özellikle kredi kartı kullanmıyorum, yanımda sadece nakit para taşırım. En kötü dezavantajı, nakit ödeme ile kiralanamaması. Kartı bulunmayanlar nasıl kiralayacak? Nakit ödemeli kiralama gişeleri olsaydı kafam rahat olurdu. 0 3 Yorumla Deliyimbendeliyim +1 yıl kırdın diyelim nasıl alıcaklar parasını senden Yorumla onur26vw +1 yıl Masrafı neyse maaş kartımdan öderim. Yorumla Deliyimbendeliyim +1 yıl veresiye defterine yazalım istersen hahahahahah Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Arabalar konusunda 583 cevap paylaştı. Yururum genelde 0 2 Yorumla Deliyimbendeliyim +1 yıl neden Yorumla muratby +1 yıl Seviyorum yurumeyi Yorumla