AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bize reklam stratejileri uygulamalar satiliyor ama gercekten ihtiyaciniz var mı? Ben hobi olarak begendim fakat ulasim rahatligini videolardan izleyince dedim ki arabayi bisikleti birakirim ufak olmasi sebebiyle kullanirim oncelikli amacim ulasimdi. Fakat göründüğünden daha tehlikeli hakimiyeti zor duruş mesafesi bisiklet kadar guvenli degil yani düşmeye çok müsait. Boyutuda ufak degil oyle toplu tasima kalabaliksa falan kufur yersiniz. Trafikte insan icinde sokak arasinda gerek fren mesafesi guvenli degil tak diye durmuyor.
Ilginize COK tesekkurler. Cok faydasi oldu bu yorum.
15 yil sonra tekrar kullanayim diyerek bisiklet sahibi oldum. 34 yasimda ilceden merkeze 20km lik mesafede bisikletlr ulasim saglamayi dusundum. Fakat gidis geliste bedenen yorulmasam da ayak ozellikle dizldrimde tarifi mumkun olmayan aci hissettim. Ve ertesi gunu bisikleti sattim.
Cogu yorumunuza hak verdim ama bisiklette ulasim araci olarsk pek efektif degil gibi goruyorum. (1-2 km sehirici ulasim haric olsrak tabi)
Rica ederim doğru diyorsunuz 20 km için bisiklet yanlış bir seçim olmuş, en doğrusu elektrikli scooter veya elektrikli motosiklet. Bisiklet daha çoğunlukla keyfi binilcek araç diyelim eğerki traking falan yapmıcaksanız tabi
Hayir youtubede bakiyorum bisikletle dunya turu yapanlar var. Yas 34 insan kendine bir nebze guveniyor birazda fit birisiyim.
Yaparim djye bisikleti aldim, ettim. Ama 20km git 20 gel 40km yol yapamadim. Pisman oldum :):
Iste bu konudan dolayi gunun soninda scooter alsam mi dedim ama sanirim 20km yol elektrikli scooter (marti tarzindaki) onlarla da yorucu olur.
Bilmiyorum, fikirleriniz kiymetli
Yamaha iyidir
Neo 50cc modelini biliyor musunu,
50 CC hiç ilgi alanım olmadi
Motosiklet ehliyetim yok, 50cc alayim diyorumda..
Vitesli mltosiklet surmeyi denedim, cok zorlandim ya. Scoter ariyorim
O zaman sen bilirsin fakat vitesli motor sürmek çok kolay gözünde büyütme
Abi hic oyle olmadi ama ya..
Kursta viteslo motorla 2 saat calistjm, yok abi kac kere dustum, beceremedim ben. Nedie abi puf noktasi
Püf noktası pratik Emin ol tahmin ettiğin gibi zor değil
Pratik derken anlamadim. Vitesli motosikldt suremedim, nasil surecdgim yani puf noktasi nedir?
Ben yapamiyorum dusuyorum
Kursa git öğretiler ya da sürüş okullarına git
Ne kadarlık
50cc bakacagim cunku B ehliyetim var, motosiklet ehliyeti alamadim. Vitesli suremedim ya
Bende rmg b08 vardı çok güçlü bir motordur rks de olabilir
Neden sattin, scooterlar iyi midir.
Bi de 50lik motora 110luk silindid takiliyorya sizin 50ligj de buyutuluyor mu?
Rmg b08 125 lik motordur aklında bulunsun 50 cc diye geçer
Bilmiyordumki
Sen neden sattinki
Hacı sana şöyle söyleyim cin malı motorlar sürekli bişey cıkarıyor soğdum motordan hem zamanla küçük motor bile yetmiyor
Abi bende vitesli motosiklet suremedim ya 2 saat denedim ama cok karisik geldi
Scooter candır
Aynen aga be.
Senin 125lik zorlanmadan rahatca 80 yapiyor mu?
100 vuruyor
Yok son hiz degil aga duz yolda sabitce kac gider. Zorlamadan yani bagirtmadan kac gibi basar
80 90
Sen adamsin, ne alacaksin bunu satip kanka
Bişey alınmıyor motoru sattım almayı da düşünmüyorum fiyatlar çok yüksek
Elektrikli scooterlar nasil kanka
Arabaların altında kalırsın
// adamsin sen sana hediye video verecegim
https://m.youtube.com/watch?v=c7IoBRRBiX8