Artık birçok kişinin aracı var. Bir arkadaşım düğünü için gösterişli bir araç kiralayacakmış.
Siz ne için kiralarsınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hiç araba kiralamadım; ama bir takıntım nedeniyle kiralamak içimden gelmiyor. İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim var. Engelli bireyin, kendi aracı dışında başka araçları kullanması yasak. Bu yüzden kiralamaya üşeniyorum. Eskiden babamın arabasıyla şehir dışına çıkamazdım. Çıkmak istesem, tüm kurallara tamamen uysam dahi, polisin yasak araç kullanmam nedeniyle ceza kesmesinden korkuyorum. (Bir kez çok endişelendim. Ailecek tatilden dönerken trafik polisleri bizi çevirdi. Tüm kontrolleri yaptı; ama araba babamın olduğundan dolayı, endişem bin kat arttı! Babam yanımda olmasa komple bitmiştim.) Aynı şeyin kiralık araçta da geçerli olduğunu düşünüyorum. Düğünde gelin arabası yapmak için şoförlü araç kiralamayı düşünebilirim.
Bi kere kiraladim zamanında aküsü boşalmış aradım farları açık bırakmışsınızdir dediler ulan gece kullanmadım ki arabayı farı yakayım da açık unutayım kaldı ki gece araba evin önünde dururken ekmek almaya çıkmıştım arabanın önünden geçtim karanlıkta görürdüm
Bahaneler bahaneler sağlam yerden bakımı tam yolda kalınca hizmeti olan yerden kiralamak lazım
Ama herseyden önce bence ülkede çok fazla araç var hele hele ekonomi bu haldeyken daha az binilmeli artık bu araçlara
Kiraladım. İsveç'te kiralamıştım. Hava alanında. Basit prosedürler. Yakıt orada pahalıydı. Araba çok ucuza geldi. . Ama yakıt pahalı derken.. kendi kazançlarına göre çok ucuz... Bizim birikimimizle bizi sarstı.. ama Türkiye oradan da daha pahalıya yakıt alıyor. ..
5 senedir sürekli arabam oldu. Sadece bir ara araba değiştirirken 3 ay kadar olmadı. O süreçte de çoğu zaman araç kiraladım.
Araba servislik olmadığı sürece ya da arabasız kalmadığım sürece araba kiralamam.
Cevap
7Cevap
Kiraladım evet.. Gittiğim yerde ihtiyacım olmuştu bir dönem.. Bence iyi bir olay araç kiralayabilmek.. Keyifli geceler..
Hayır kiralamadım
Hayır kiralamadım babamın arabası ne güne duruyor😄
2017 yılında 4 günlük fiat egea kiralamıştım. Araba ile kampa gitmiştik 🤗 4 gün için kupon koduyla beraber 160tl vermiştim 😂 40tllikte mazot almistim. Şimdi günlük 200tl mi ne 🙄
Ailecek bir yere gidecek olsam eğer o yere uçakla gittiysem
Yurtdışında, farklı şehirlerde geçmesi planlanan tatillerde.
Hiç kiralamadım. Böyle bir zorunluluk yaşamak da istemem açıkçası riskli geliyor bana
Şahsi olarak kiralamam ama iş için il dışına çıktığımız zaman kiralıyor firma.
Sürekli kiralarım. Çalıştığım şirketin anlaşmalı olduğu şirketten kiralıyorum.. %50 indirim yapıyorlar bize özel. Fiyatı da çok uygun.
O araba onun olmadıktan sonra gösteriş ne knk
var ama emsal olarak öyle değil mi
Turkiyeye gittigimizde kiralariz
Yurt dışına çıkınca...😀
Kiralamadım
Kiralıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?