@JaponMakineleri görüşünüze saygı duymakla beraber bu benim kendim ve kendi çevremdeki kişilerin deneyimlerinden çıkarttığım sonuçtur. başkalarının platformlarda ne yorum yaptığına bakacak olursak zaten bir sonuca varamayız bmw ciler bmw mercedes ciler mercedes honda cılar en iyisi honda felan diyecektir. çok lüks kesiminden de lamborghini ferrari maserati diyenler olucaktır ben kendi kişisel görüşümü beyan ettim. saygılarımla
İtalyan ama günümüz araçları değil gerçi almanlarda w124 evo var M Power serisi var yok yok italyan ya lancia stradale var delta turbo var grup b de yarıştılar sonuçta italyan demek istiyorum son kararım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1569italyan mühendisliği ile alman yarısır .
velev ki lambo ferrari alamayacagımıza , maserati gore fiat ve alfa kalıyor
almanlardan ise wv grubu mercedes audi
wv grubu elersek audi bmw mercedes porsche
kımı alabılırız anca eskı kasa audi c serısı .
Bir video geldi aklıma, alman arabasında italyan erkeği 🤣🤣
Biri de alman arabası italyan kadınlar demiş görüşte 😂
Demek o videoyu oda görmüş 🤣
Aynenn
yani alaman arabaları iyidir şimdi adamlar bir işi yaparken ardını tekrar tekrar sorguluyorlar muhendislikleri zaten sorgulanmaz bile :)
possat aşiret paketi favorim :) higlayn
Japon
Son 2sinin modeli ne
Nissan GTR Acura NSX tabi NSX 2022
Lambo ferrari italyan der surarım /
Ama alman araçları kendini kanıtlamış araçlar şimdi orası ayrı
kuvvet ve dayanıklılıkta almanlar ama estetik tasarımda italyanlar Bmw de ikisinin karışımıdır.
İyi kilo almışsın bak boşarım seni sonra 🤣
Alman arabası dayanıklılığı ve konforu tabii ki ; bir oranda hızda hepsi birbiri ile yarışıyor zaten
Iyi araştır sağlamlık ta başı Japonlar götürüyor
@JaponMakineleri görüşünüze saygı duymakla beraber bu benim kendim ve kendi çevremdeki kişilerin deneyimlerinden çıkarttığım sonuçtur. başkalarının platformlarda ne yorum yaptığına bakacak olursak zaten bir sonuca varamayız bmw ciler bmw mercedes ciler mercedes honda cılar en iyisi honda felan diyecektir. çok lüks kesiminden de lamborghini ferrari maserati diyenler olucaktır ben kendi kişisel görüşümü beyan ettim. saygılarımla
Kardeşim alakası yok bu kayıtlarda da teyit edilmiş en sorunsuz markalar Japon markaları bunun marka fanboylugu ile alakası yok
Amerikan
Ford Granada 1976 model klâsik
İlerde o arabadan alacam inşallah hayalim
Dövmeli arabaları tercih ediyorum😁sağlam ve dayanıkli olmali mutlaka 😁
Ulan niye herşeyde kadınlar teşhir ediliyor. Birde erkekler teşhir edilsin
Bana bu fotoğrafın erkek versiyonunu bul onu teşhir edelim hadii
Tesla ve Ford Mustang tüm zevklerimi yansıtıyor, Amerikan kesinlikle..
Tartışmaya gerek yok ki 😒
Mercedes diyorum.
Ferrari olursa gerisi yalan olur. Elbisen güzelmiş bu arada
Çok mersi
Çok rica
Bu soruya plakadan da anlaşılacağı gibi RUS kadınları demek istiyorum
İtalyan ruhu çok başka bir şey. Resmen bir devrim başlangıcı olur genelde, o yüzden tabiki İtalyan
Japon arabaları
İtalyan ama günümüz araçları değil gerçi almanlarda w124 evo var M Power serisi var yok yok italyan ya lancia stradale var delta turbo var grup b de yarıştılar sonuçta italyan demek istiyorum son kararım
Lamborghini, Ferrari, Maserati. Sen anladın cevabı.
segment önemli top seviye diyorsan italyan lambo ferrrari falan ama diğer tüm arabalarda alman alır
Almanya’da yaşıyorum favorim İtalya tabi