İki araç da 2017 model ve ortalama 60 bin km dolaylarında ikisi de hatasız kısaca öne çıkan farklılıkları
A4 7 ileri yari otomatik şanzıman c180 9 ileri tam otomatik sanziman
A4 a4 sunrooflu c180 ise cam tavanlı
A4 1.4 motor hacmi 150 hp ve c180 1.6 motor hacmi ve 156 hp
C180 tarafında ön iki koltuk elektrikli ayrıca arka bölümde kolcak yer alırken a4 de bunlar sunulmuyor.
A4 ün artısı olarak daha geniş ve uzun bir araç ayrıca s tronic sanziman daha hızlı ve sarsıntısız vites geçişleri ile daha konforlu bir sürüş sunuyor. Kalan özellikler hemen hemen aynı
C180 tarafında artı olarak ön iki koltugun elektrikli olması cam tavan olması ve arka yolcu bölümünde kolcak olması da artı olarak göze çarpıyor.
A4 7 ileri yari otomatik şanzıman c180 9 ileri tam otomatik sanziman
A4 a4 sunrooflu c180 ise cam tavanlı
A4 1.4 motor hacmi 150 hp ve c180 1.6 motor hacmi ve 156 hp
C180 tarafında ön iki koltuk elektrikli ayrıca arka bölümde kolcak yer alırken a4 de bunlar sunulmuyor.
A4 ün artısı olarak daha geniş ve uzun bir araç ayrıca s tronic sanziman daha hızlı ve sarsıntısız vites geçişleri ile daha konforlu bir sürüş sunuyor. Kalan özellikler hemen hemen aynı
C180 tarafında artı olarak ön iki koltugun elektrikli olması cam tavan olması ve arka yolcu bölümünde kolcak olması da artı olarak göze çarpıyor.
Mercedes c180 fascination paket
Audi a4 design paket
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Audi tercih ederim.. Beni teknik özellikleri ve görünüşü daha çok cezbediyor.. Keyifli akşamlar..
Merco C 180 kulandım güzel araba 1600 motor dizel idi. AUDİ daha havalı duruyor.
İkiside güzel araba, bu devirde bence iktisadi bakım yakıt vb koşulları uygun olanı seç derim
O parayı bunlara mı vereceksin şu tiplere bak 5 para etmez😀😀
1.6 motor arabaya o fiyatı vermem bu yüzden audi.
Mercedes
Audi
audi kesinlikle