Merhaba,
(Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama)
Bu araçlar arasında tercih yapacağım. (SADECE BUNLAR!!)
Audi A4 4.0 TDİ QUATTRO olacak biraz 4 çeker olması etkiledi yine 4 çeker olmasından dolayı Mercedes C200 4matic de tercihlerim arasında.
Ülkemizde sadece arkadan itişlisi bulunan Bmw 320i yide çok beğeniyorum. Ama yaz kış sürekli olarak kullanacağım ve gerek şehir içi ve gerekse şehirler arası uzun yolda kullanacağımdan virajlarda biraz savrulup arkadan itişli olmasından kaynaklı kolay koptuğunu duymadan ötürü açıkcası kafamı karıştırdı. Sonuçta yağmur çamur kar kış kullanıcam ve doğru yerlerde kimseyi tehlikeye sokmadan performanslı sürüş yapmayı seviyorum. Bu durumun beni ve çevredekileri tehlikeye atmasını da istemem açıkcası. Bu yüzden 4 çeker olmalarından kaynaklı diğerleri biraz daha ağır basıyo ama yinede her birinin dış görünümü ve kendine has özellikleri kafamı karıştırıyor.
Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Sebebini açıklarsanız sevinirim.
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
(Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama)
Bu araçlar arasında tercih yapacağım. (SADECE BUNLAR!!)
Audi A4 4.0 TDİ QUATTRO olacak biraz 4 çeker olması etkiledi yine 4 çeker olmasından dolayı Mercedes C200 4matic de tercihlerim arasında.
Ülkemizde sadece arkadan itişlisi bulunan Bmw 320i yide çok beğeniyorum. Ama yaz kış sürekli olarak kullanacağım ve gerek şehir içi ve gerekse şehirler arası uzun yolda kullanacağımdan virajlarda biraz savrulup arkadan itişli olmasından kaynaklı kolay koptuğunu duymadan ötürü açıkcası kafamı karıştırdı. Sonuçta yağmur çamur kar kış kullanıcam ve doğru yerlerde kimseyi tehlikeye sokmadan performanslı sürüş yapmayı seviyorum. Bu durumun beni ve çevredekileri tehlikeye atmasını da istemem açıkcası. Bu yüzden 4 çeker olmalarından kaynaklı diğerleri biraz daha ağır basıyo ama yinede her birinin dış görünümü ve kendine has özellikleri kafamı karıştırıyor.
Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Sebebini açıklarsanız sevinirim.
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
AUDİ A4 4.0 TDİ QUATTRO
MERCEDES C 200 4MATİC
BMW 320i G20
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sürüş zevki istiyorsan BMW bu klasmanda en kötüsü merco
İstediğim bu ancak kötü hava şartlarında bmw kullanmanın eziyet olduğunu duydum ne kadar doğrudur
Saçmalık bir sürü sürüş desteği var rusya da yaşamıyorsan veya lastiklerin falan kötü değilse hiç bi sıkıntı olmaz çok karlı yerlerde kullanıcam diyorsan xdrive alabilirsin
Türkiyede g20 nin xdrive ı yok. Bende öyle düşünüyordum ama süspansiyon kaynaklı savruluyor dediler bu yüzden kafam karıştı.
Japona kimse rakip olamaz
BMW tercih ederim
Bmw bence
hicbiri
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!