Arabalar konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sinyal vermeden dönüş yapmak veya şerit değiştirmek, emniyet kemerini takmamak (erkeklerin çoğu bu hatayı yapmakta), araç kullanırken telefonla uğraşmak.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Acelecilik
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Acelecilik ve erkeklerin yollarin tapulu mali oldugunu sanmasi. Bana sag seritte kenara cekil gececem diye selektor yapan oldu. Sola gecip basip giderken de cekilsene be kardeşim diye soylenerek gitti. Bir de takip mesafesi olayi yok. Bu cok tehlikeli. Bende ilk surdugumde birakiyordum mesafe kirmizi isiklarda falan ama en*yi saniyorlar. Araya cok giriyorlar boslugu gorunce. Bende diplerine girmek zorunda kaliyorum. Bazilari da arkadan cok yaklasiyor seyir halindeyken. ani fren yapsam çarpacak. Yine bazen de araba geriye kayarsa diye de korkuyorum cunku dedigim gibi hata payi birakmiyorlar. Takip mesafesi yok. Sonra suclu ben olurum, kadin sofor iste olur.
12 Yorumla- +1 yıl
Cinsiyetçi yaklaşımınız haricine katılıyorum
- Cevap sahibi+1 yıl
Cinsiyetciligi hemcinslerin daha cok yapiyor inan. Trafikte kadin olmayi da cok zorlastiriyorlar. Bekar olmasam kocam falan olsa gercekten bu ulkede direksiyon basina mecbur kalmadikca gecmek istemiyorum. Kadin şoför diye buyuk bir ön yargilari var zaten erkeklerin. Üstüne bir sey oldugu zaman ana baci kufrediyorlar. Birinin namusuna kolayca laf atmak herhalde bu ulkenin erkeklerine has. Daha da cinsiyetci yaklastim kusura bakma ama hemcinslerinin en cok vurduklari mesele cinsiyet zaten. Keske herkes kadin erkek yerine önce insan olarak bakabilse ama bizim ulkede zor bu.
Sinyal vermemekTali yoldan anayola dönerken sağa sola bakmamak , dün ana yoldan tali yola dönecem tam karşımda bı bayan sürücü belirdi arabası küçücük yol verdim tali yola döndü ama tır çevirir gibi çevirdi o an anlayıp mesafe bıraktım biraz sonra kenarda bekleyen motosikletli kuryeye çarpıp kaçtı Bayanlar hatalarını asla. Kabul etmiyorlar ve en iyisi yım diye davranıyorlar iyileri var onlara lafım yok , meslek gereği günün belli saatini trafikte geçiriyorum özellikle bayanlar sebebi ile çok kaza atlatiyorum
10 Yorumla- +1 yıl
Sinyal vermeden şerit degişme veya kavşaktan sagamı solamı döncek anlayamıyon sinyal vermedikleri için
10 Yorumla - +1 yıl
Merhaba
direksiyonun solunda bir kol var onu kullanan pek yok10 Yorumla - +1 yıl
Sinyal vermemek ve araba sürmek dışında başka şeylerle ilgilenmek
10 Yorumla sinyal vermeme. adam tın tın gidiyo sonra bi anda sağa yanıyor. ak evladı bi dörtlü yak bi sinyal ver.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar