Yarın o sınavı halledip geliyorum 😌
Heyecanlanmayı nasıl engelliyorsunuz?
Yarın o sınavı halledip geliyorum 😌
Ben o gün ciddi anlamda bir stres atlatmıştım. Bizim evimizle sınava gireceğim yerin arası yarım saat. Biz oraya gittiğimizde benim sıramın gelmesine 25 dk falan vardı. Bir baktım kimlik yok. Sonra hocalarla falan konuştu babam. Yok biz böyle alamayız sınava dediler. Ben orada öyle bir strese girdim ki anlatamam. Neyse sonra bindik arabaya son gaz eve evden geri sınav yerine son 5 dk kala yetişmiştim sınava. Sürerken de gayet rahattım. Hiçbir sorun olmadı. Kafana ne kadar takarsan o kadar stres yaparsın ve sonucu da kötü olur.
Direksiyon sınavı🙄
Teşekkür ederim
Heyecanlanacak bir şey yok.. araba sürmeye gidecekmişsin kendi arabanla tur atacakmışsın gibi düşün.. sınavda rahat olman çok önemli. Benim hocam zamanında bizden çok strese girerdi.. biz 3 arkadaş aynı anda kursa başladık bir sabah 8 de dersimiz vardı ben fazla içmemiştim o yüzden çabuk ayıldım ama arkadaşın kardeşi çok içmişti sürerken dışarısı -5 C bizimki cam açıyor.. adam bir şey sorarken hep candan dışarı kafayı çıkartıp nefes alıyordu.. dur dedi sen içtin mi diye sordu.. evet diyince iyi olmuş daha bi güven gelmiş sana ama sınavda içme direkt olarak sınavını sonlandırırlar demişti 🤣🤣
Kaldın mı☹️ bi daha girersin bebeğim sen yaparsın💪
İnş 🥺
Bir dahasına geçersin umarım 💕
Cevap
24Cevap
Ben genelde zihnimde sadece o ana odaklanıyorum
Çok kasma kendini çünkü yapılması çok zor bir şey değil. Sen ki bugün bura da Guru yarın ise sınavda Gururumuzsun. Asfaltın anasını ağlat ve gel sonra bizlere müjdeli haberi ver!
Bir kadının yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Kendine daima güven, dünyanın sonu değil relax ol, içinden şarkı söyle, bir şekilde sınavı düşünmemeye çalış.
Bizler sana inanıyoruz.
Teşekkürler
Al artık şu ehliyeti de arabanla gezdir beni 😂
İnsan iyi bilmediği veya yeteneği olmadığı konularda "ya hata yaparsam" endişesi ile heyacan yapar böyle durumlarda 🤔
Eğer sürüş becerilerine güveniyorsan heyecan olmaz. Sürer gelirsin. 😂
Yani direksiyon sınavında heyecan yaparsan bana lahmacunu dürüm yapıp verirken kalpten gidersin herhalde. 😂 Ben lahmacun yerken çok heyecan verici olurum 😂
Sakin ol sadece yapman gerekeni yapacaksın. Sınav öncesi arabanın ön motor kısmı ve bağaj kısmında sorular soracaklar sana. Daha sonra içerde bir kaç şey soracaklar ve başlayacaksın seni konuşmaya tutacaklar ama sen heyecan yapma. Şimdiden başarılar
Defalarca girdim sınav şeklini biliyorum yine kalırsam diye korkup heyecan yapıyorum 😃
Kendini o psikolojiye sokarsan heyecan kaçınılmaz olur. Bu sefer hepsinden daha farklı ve kendinden emin bir şekilde gir sınava
Kendimden emimin
Sadece l parkda aklım evhamlandim sanırım 🤧
Ama L paralelden daha basit sen yağmurdan kaçıp doluya yakalanmışsın :))
Paralelin manevralarini ezberledim djjd
L yi unuttum bu yüzden:/
Genelde tüyolarını gösterirler önceden ona göre yap sende alla allaa kaçıncı girişin senin 😂😂
Gösterdiler de şey işte unuttum. bi manevrayi dhdh 5. olacak😃
Bana ver sen o parayı ben sana özel ders tekte geçme garantisi veriyorum valla bak 😂
Dersle alakası yok ki
Ben heyecanlanıyorum ve bildiklerimi unutuyorum sorun bu
Totem yapıyorum ve sen yarın sınavı başarıyla geçiyorsun. Eğer geçersen tatlımı isterim
Hahah ne tatlisi
Hafi bakalım göreceğiz
Yine mi kaldın ya
Evet ama bu sefer parklarda değil dbddh
Düz yolda mı yoksa istoptan mı
Sinyal
Hayret bir şeysin ya
Ben değil komisyoncular djdj
Sınava motive ol, uykunu al git.
Ben pek heyecanlanmam o yüzden aklıma bir şwy gelmedi.
Yarın için başarılar 🎈
Uyuyamıyorum ki kafamda deli sorular yarını düşünüyorum
Teşekkürler
Sınava girmeden önce derin nefes al bir elinin orta parmağı ile iki kaşının ortasına diğer elinin orta parmağı ile bıngıldak denilen başının tepe noktasına hafifçe vur. Vururken de içinden yirmiye kadar say. Sonra bırak. Hem kan dolaşımının, hem nefes alışverişinin düzeldiğini ve daha sakin olduğunu göreceksin. Ayrıca sınavda da başarılar dilerim. Sen istediğinde her şeyi başarırsın. O sınava gir bitir ve çık.
Mesela ertesi gün sınavım olsa uyuyup dinlenmeyi, kafamda son bir arabayla ilgili şeyleri gözden geçirmeyi seçerdim :D
Bunun bir formülü yok ya kişilikle alakalı. Hiçbir sınavda herkeste olan o gerginliği stresi heyecanı yaşamadım olması gerekenin o olduğunu ve stres yapmanın gereksiz olduğunu beynim otomatik kabul ediyor
5 - 6 ay önce aldım ehliyeti.. Bilirim o heyecanı. Fakat sonraki mutluluk eşsiz :))
İçinden başarabileceğine inanarak kendini motive et bi de nefes egzersizleri yap😅
Ben yaparım, ben sakinim der dururum. Başarılar sana, hayırlı olsun inşallah 🤗
Cevap yazmadan önce ne yazsam diye çok düşündüm ama ben heyecanlanmıyorum ki artık
valla benim egitmen not verenlere hizli ve ofkeli 9 cekilse basrolunde bu adam oynamali demisti benim icin. vitesi 3e atma bir tur at bizim icin yeter dediler park bile ettirmediler aman hizli gitme ne yapiyorsan yap modundaydilar. belki 6-7. kez araba surusum. kendine guven
Ben sinava girmeden hemen önce teyzemin arabasini alıp sinav alaninda kullanmıştım bu heycanimi azaltmıştı
Kötü bir şey ya insanın içi titiriyor ne yapacağını şaşıyor
Ben de direksiyon sınavımda çok heyecanlanmıştım. d
Hadi bakalım bol şans
Heyecanlanıcak bi lr durum yok insanlar nelere gögüs geriyor diyorum
Ah be! Senin adına üzüldüm.
Hocaya esprili yaklaşıp ortamı yumusatarak
Yeterince skil heyecan kalmaz
Buna alışmaktan başka bir yol yok bence
Dogal bi yetenek sanirim
İnşallah sınavını başarıyla verirsin. Bol şanslar.
Umarım geçersin
Ommm de
engelleyemezsin
Engellemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?