Araba sürmek istiyorum ama çok geriliyorum. Tavsiye verebilir misiniz?

Denemelere başladık eşimle. İlk derste 40'ı bile aşamadım. Yol eğimli olduğu için debriyajla kalktım ama gaz ayarını bir türlü yapamıyorum. Manuel öğrenmeye çalışıyorum. Vites değiştirmede sıkıntım çok şuanlık. Eşimde "Her yol aynı olmaz. Gaza alıştır kendini." diyor. Ya debriyaja fazla basamıyorum gaza basıyorum. Ya da debriyaja basıp gaz veremiyorum. Araba 40'ı geçince bi haller oluyor bana geriliyorum. Solumda arabalar 60-80 arası gidiyor. Diyorum "Ben böyle nasıl gidicem?" Eşim "Otobana girmen gerekebilir. Otobanda 100'le gitmen gerekecek. Şehir içinde sürekli 40'la gidemezsin." dedi. İkinci derste gidiyorum arabayı az çok kaldırıyorum ama bu sefer şeridi ortalayamıyorum. Ya çok sağa ya çok sola gidiyorum. Dün yokuş kalkışına götürdü. Bacaklarım o kadar kasıldı ki. Arabayı iki kere geri kaçırınca bıraktım. Eşim 2 günde öğrenmiş. Evet 2 günde. Sonra Şile yoluna bile girmeye başlamış. Kimisi tanıdıkla öğrenme diyor. Şöför olan sizlerden tavsiye bekliyorum. Ekteki görselde öğrenmeye başladığım araba var. Laguna 2005 Privilege