Arabalar Magnum neden 2 tane Maserati yerine 30 tane Egea vermiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bence çoğu kişi nasil olsa maserati cikmaz diye şifre bile göndermeden çubuğu çöpe atıyordur Ama 30 tane egea verse çıkma şansı hem daha yüksek olur hem de insanlar psikolojik olarak egea bize asla çıkmaz diye düşünmez.Ne dersiniz? Magnum neden 2 tane Maserati yerine 30 tane Egea vermiyor? Cevapla Şifre Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Aynen ben de bunu düşünüyorum. 20 adet Hyundai i20, 15 adet Hyundai i20 N versin istiyorum. Bir adet Hyundai i20 N arabam olsun isterim. Bir zamanlar Aygaz, 30-35 adet Fiat Albea vermişti. (yıl 2006-2008) 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Çok sığ ve dar bir düşünce. İste o yüzden o işte sen değil başkaları çalışıyor ve Daha güzel hayatlar yaşıyorlar. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka😂 Yorumla
Ragnarøkkr Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 91% +1 yıl İşin şovundalar.Yoksa çok ama çok mantıklı bir yaklaşım, hayran kaldım. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
erdem47 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Mantıklı. hatta araba yerine belki de. yeledon verse sayı müthiş artar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yeledon? Yorumla erdem47 +1 yıl Telefon 😂 Yorumla
JaponMakineleri Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hikaye oyuncak araba verirler anca hep böyle kandırdılar 😀 0 0 Yorumla
deeepbreath Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Butun reklamcı hilelerini çöpe attın şu an. Bazen mantık işe yaramaz 0 0 Yorumla
pumpkindaily Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 89% +1 yıl Maserati reklamını böyle yapıyor Egea da televizyonda 0 0 Yorumla
the_camp Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl o araba çıksa bile vergisini ödeyip alabilecek adam az 0 3 Yorumla Pmbetrlk +1 yıl Vergisi ne kadar 10bin bilmem kc diyor ama doğrumu Yorumla the_camp +1 yıl @Pmbetrlk resmi rakamı bilmiyorum ama çok vergi var o kesin Yorumla the_camp +1 yıl @Pmbetrlk 70 bin filan gibi düşün Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 992 cevap paylaştı. Magnum araba veriyor çünkü. 0 0 Yorumla