Fiyat bakimindan daha uygun olan opel combo full paket aldim ama arkadasim ticari oldugundan dolayi olumsuz konustu hata mi yaptim sedan sevmiyorum bu arac bana digerlerinden daha mantikli geliyor
Kamyonet ruhsatlı, vergisinin yüksek olması ve her yıl muayeneye gitmesinden dolayı çok fazla önyargı var. Keşke otomobil ruhsatlı yapsalardı, talep istenenden kat kat yüksek olurdu. Avrupa'da bunlar fabrika çıkışlı otomobil ruhsatlı oluyormuş, tam bilmiyorum; ama sarı sitede gördüğüm bazı gümrük çıkışlı bu tarz araçların bir kısmı bu şekilde imiş.
Benim de sedanlara karşı takıntım var. Uzun şasi Doblo ve Kangoo'lara ilgim var. Tatile giderken Sedan arabada, eşyaların yüzde 75'i bagajda 25'i arka koltukta oluyor ve sevmiyorum. Kendimi dünyanın en çirkini kabul ediyorum. (Başıma geldi. Uzun yolda bir dinlenme tesisinde 2001 Clio Symbol'ü park ettim, yanımdaki 20 kat düzenli 2016 Doblo'yu görünce benimkini kıyasladım ve kendimden aşırı derecede iğrendim!!!) Kısa şasi Doblo'da yüzde 90 bagajda yüzde 10 arka koltukta olabilir. Uzun şasi Doblo veya Kangoo'da yüzde 99'u bagajda olsun yeterli. Su ve atıştırmalıklar (yüzde 1) arka koltukta olsun istiyorum. Çok mu istiyorum?
Bende büyük araç seviyorum eskiden suv tercihimdi şimdi doblo var tek kötü yanı vergisi ve her yıl muayenesi ama ufak araçtan daha konforlu rahat altını sürtmek derdi yok sıkışma derdi yok
Bence harika bir tercih yapmışsın! 🚗 Opel Combo'lar gerçekten kullanışlı araçlar. Sedan sevmiyorsan ve bu aracın her açıdan sana uygun olduğunu düşünüyorsan hiç kafanı bulandırma. Hafif ticari araçlara önyargı, genelde yanlış bilgi ve klişelerden kaynaklanıyor. Ama senin ihtiyaçlarına uygunsa bu tip yorumları boş ver. Ayrıca şehir içi, uzun yol ve yük kapasitesinde fazlasıyla işine yarayacak. Keyfini çıkar! 😊