Aracınız özel bir renk mi? Sedefli mi? En kolay bulunan ve her araba renginde üretilmiş ojeler sadece tırnak renklendirmek için mi sanıyorsunuz sadece? Siz hiç arabanızdaki çizikleri gidermek için kullandınız mı ojeleri? Bir kullanım notu da benden olsun: Oje ile çizik gidermeden önce mutlaka yüzeyi ıslak bir bezle silin ve daha sonra iyice kurulayın. Eğer aracınız için birebir uyumlu oje yoksa aracınızın boya kodu ile 5-10 TL ye rötuş boyası yaptırıp sonuç alabilirsiniz.
Arabanızdaki küçük çiziklere oje ile rötuş yaptınız mı ya da yapmayı düşündünüz mü hiç?
Çok ufak bie boyası gittiği için ojeyle yapmaya çalıştık ama ojem pohkum gibi olduğu için sürüncede daha pohktn bişi oldu hiç yapmamak lazımmış sırıtıyor birde güsel olmuyor
İnternetten 40 TL ye kaporta çiziği kalemi alabilirsiniz. Hiç belli olmaz ve çiziğin nerede olduğunu bile günler geçtikçe hatırlamazsınız. Sizlere tavsiyem oje gibi malzemeler kullanmayınız. :)
Ben çok kez uyguladım. İnci beyazı arabam. Servise götürdüğümde teknik görevli şaşırdı, gerçekten ojeyle mi diye☺️Çok hassas çalışmıştım ve birebir rengiyle…☺️☺️☺️
Allah aşkına pasta cila yaptırırım o kadar para verip araba alcam arabanın doğallığıyla oynayacam bir boya ya da pasta cila kaç para en baba 300 400 lira.
Minik çiziklerde boya kalktıysa pasta cila kapatmıyor, özellikle tamponda. Kılcal çizik değilse yani. Oje şart, paradan değil, renk tutması ve göstermemesinden…☺️