Kendisi sürüyormuş gibi tribe girenler varmış bu gerçek mi? 😂

Kendisi sürüyormuş gibi tribe girenler varmış bu gerçek mi? 😂

Kendi arabam ve babamın arabası dışında hiçbir arabadan story atmadım. Çok nadiren otomobil bayilerinde incelediğim arabaları attığım oldu; ama test sürüşü yapmadım yalnızca. Yaparsam test sürüşü yapmama yardım eden görevli tarafından çekilmek isterdim.
Ben story paylaşmadım hiç yani aracım olsa dahi yapmam o kadar itici ve ergence geliyor ki.. bir de bunu yapanlar genelde şey olur aşko kuşkolar.. ya da dar paça kısa pantolon giyen erkekler olur :D
gereksiz tripler işte. ama gerçekten sevdiği için paylaşanlar da var
Belki hepsi gerçekten sevdiği için paylaşıyordur ablam 😄
Pek sanmıyorum ablam ama sen paylaşıyorsan senin yerin ayrı biliyorsun :D sen yapıyorsan mutlaka doğrudur.. ama onlar yanlıştır 🤗💕
Yok ablam nerde ben kaldırıma çıkarım çekemem story falan 😂
En güzeli ablam 😂 ama Story atarsan da gözleri biraz gerçek story görür 💕🎈
Hele helee sağ ol ablam teşekkür ederim 🌟🎈
Rica ederim ablam 🤗✨🌟
Görgüsülüğün dik alası ne foto çekerim araba önünde ne böyle bir paylaşım yaparım kadraja aracın markasını sokmak için şekilden şekle girenler var bir de ne anlıyorlar acaba
Kendi aracımdan atmıştım 1 2 kez de sonra düşündüm kime neye show yapıyorum arkadaş bir arabası olan ve araba süren ben miyim diye öz eleştirel yaklaştım.
Cevap
21Cevap
Benim arkadaş yapıyordu bunu ya, sol elini tam 12 yönünde tutarak hemde. Bende 6 yönünde kontrol ediyordum. 🙄
Birgün amcamin kızı yaptı.. ve ben şok oldum, saçma sapan hareketler, itici. kime ne ispatliyosun, araba sursen kime ne surmesen kime ne.. böyle insanalri anlamıyorum anlamak istemiyorum anlamayacagim da
Otomatik kullandığım için tüm çekimlerim bana ait🤭
Yok hiç yapmadım hatta pek araba kullanırken story paylaşmam nadirdir yani. Samimi arkadaşlara vinçteyken çektiğim videoları atarım o kadar 😃
Yok yapmadım ama eşim oğlum babam kardeşim arkadaşım kullanırken attım.
Arabayla story atan birinin iki ihtimali vardır.
Ya araba kendinin değildir ya da baba parasıyla alınmıştır.
kendi arabamla da atmıyorum. Amacı da yok gereği de. zaten instagramı da kullanmıyorum öyel duruyor. Facebook ile kapattık o defteri dsşflksd
Ben şok, yan koltukta oturup şarkı söylediğim bir story atmışlığım var :D sayılır mı
Hayır. Sürdüklerimdende atmadım. Çok gereksiz geliyor
Normal kendi oturduğum yerden çekip atmıştım. Wp ye
Kendi sürdüğüm ve sahibi olduğum bvs babamın arabasından story atıyorum sadece oda ara bir
Bunu da ilk kez duyuyorum 🙄😄 hiç öyle saçma bir hareket yapmadım 😅
Hayatımda hiç arabadan story atmadım. Hiç. Allah attırmasın.
Kendi sürdüğüm ve sahibi olduğum arabalardan da atmadım. Story atmak, düşük zeka ürünüdür
Attım ama sürüyormuş gibi değil yan koltuktan ya da arka koltuktan story attığım oldu
Hayır zaten sosyal medya kullanmayı seven biriside değilim
Attım da yan koltukta olduğum belli oluyordu ki zaten 😊
İşim olmaz ya..
atmam ben öyle storyler 😀
Ben atamam zaten 😄
niye 😀
Kaldırıma çıkarım işte 😂 zaten hipnoz oluyorum yola bakınca öyle araba falan sürmem ben 😂
ben de kendileri araba çekerken story çekenlere hayret ediyorum 😂😂 tamam müdür en mükemmel sen araba kullanıyorsun 😂
araba çekerken ne ya araba kullanırken 😂
Haha tamam reis sen mükemmelliğin içinden geldin en mükemmel sensin 😂😂
hele bir de araba amblemini gösterenlere tilt oluyorum 😂
Onlar da en zengini en eliti 😂
evet en en eliti 😂
😂 bi bunun dolandırıcığı kalmıştı 😂😂
Kendimizden emin olalımda geri kalan her şey muamma 😄
Sürmeyip kullansaydı daha karizmatik olurdu.
Soruyu sormadan düşünmen gerekirdi bayan.
Türkçe öğretmenin affetsin. Benlik bir şey yok.
Çok attım abla. D
Evet attım ehliyetim yok süremiyorum 😄
Kendi kullandığım arabayla bile story atmadım ki
Kendi sürdüğümde bile atmadım ki
Hayatımda hiç story atmadım 🤔
kendim sürsem de pek atmıyorum
Hiç öyle bir şey yapmadım.
Atmisligim vardir :D
Atarm ben
atmadım
Evet
Hayır atmadım.