Arkadaşlar, bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı ve son zamanlarda arabamı aşk için değiştirmeyi düşünüyorum. Arabam 2002 model Renault Clio Symbol 1,4 RNA. 9 yılın üzerinde kullanmaktayım ve son zamanlarda, kızların beğenemeyeceğini düşünerek satma kararı aldım. Ailem değiştirmemi istemiyor, zor durumdayım. Bütçem 80 bin. 50-80 bin aralığında düşük modelli Hatchback 5 kapı araba düşünüyorum. Orijinal benzinli veya Benzin+LPG'li araç düşünüyorum. Dizel araç düşünmüyorum.
Araba tercihlerim çok karışık. İlk sırada 1996-2002 Ford Fiesta 1.25 veya 1.4 Flair/Fun/Ghia var. (makyajlı olanı gülen yüz kasa) İkinci sırada Fiat Palio 1.2 veya 1.4, üçüncü sırada Opel Corsa B 1.2 veya 1.4 var. Diğer tercihlerim Renault 19 Europa 5 kapı 1.4 veya 1.6, Fiat Uno, Fiat Tipo 1.4 veya 1.6 önceliklerim. Kısmen Opel Astra F 1.4 veya 1.6, Peugeot 306 1.6, Suzuki Maruti, Hyundai Atos, Skoda Felicia 1.3 veya 1.6, Renault 11 Flash/Flash S/GTS/Rainbow, Volkswagen Polo 1.4 veya 1.6 düşünüyorum.
Sedan, SW, 3 kapı, Coupe, Cabrio, MPV, SUV önermeyin. Tofaş, Honda Civic, BMW düşünmüyorum.
Araba tercihlerim çok karışık. İlk sırada 1996-2002 Ford Fiesta 1.25 veya 1.4 Flair/Fun/Ghia var. (makyajlı olanı gülen yüz kasa) İkinci sırada Fiat Palio 1.2 veya 1.4, üçüncü sırada Opel Corsa B 1.2 veya 1.4 var. Diğer tercihlerim Renault 19 Europa 5 kapı 1.4 veya 1.6, Fiat Uno, Fiat Tipo 1.4 veya 1.6 önceliklerim. Kısmen Opel Astra F 1.4 veya 1.6, Peugeot 306 1.6, Suzuki Maruti, Hyundai Atos, Skoda Felicia 1.3 veya 1.6, Renault 11 Flash/Flash S/GTS/Rainbow, Volkswagen Polo 1.4 veya 1.6 düşünüyorum.
Sedan, SW, 3 kapı, Coupe, Cabrio, MPV, SUV önermeyin. Tofaş, Honda Civic, BMW düşünmüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Daha sorum sorulur sorulmaz çok süper soru seçildi.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil