Aşk için araba değiştirmek mi? Araba önerileriniz nedir?

Arkadaşlar, bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı ve son zamanlarda arabamı aşk için değiştirmeyi düşünüyorum. Arabam 2002 model Renault Clio Symbol 1,4 RNA. 9 yılın üzerinde kullanmaktayım ve son zamanlarda, kızların beğenemeyeceğini düşünerek satma kararı aldım. Ailem değiştirmemi istemiyor, zor durumdayım. Bütçem 80 bin. 50-80 bin aralığında düşük modelli Hatchback 5 kapı araba düşünüyorum. Orijinal benzinli veya Benzin+LPG'li araç düşünüyorum. Dizel araç düşünmüyorum.
Araba tercihlerim çok karışık. İlk sırada 1996-2002 Ford Fiesta 1.25 veya 1.4 Flair/Fun/Ghia var. (makyajlı olanı gülen yüz kasa) İkinci sırada Fiat Palio 1.2 veya 1.4, üçüncü sırada Opel Corsa B 1.2 veya 1.4 var. Diğer tercihlerim Renault 19 Europa 5 kapı 1.4 veya 1.6, Fiat Uno, Fiat Tipo 1.4 veya 1.6 önceliklerim. Kısmen Opel Astra F 1.4 veya 1.6, Peugeot 306 1.6, Suzuki Maruti, Hyundai Atos, Skoda Felicia 1.3 veya 1.6, Renault 11 Flash/Flash S/GTS/Rainbow, Volkswagen Polo 1.4 veya 1.6 düşünüyorum.
Sedan, SW, 3 kapı, Coupe, Cabrio, MPV, SUV önermeyin. Tofaş, Honda Civic, BMW düşünmüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Daha sorum sorulur sorulmaz çok süper soru seçildi.
Aşk için araba değiştirmek mi? Araba önerileriniz nedir?