#heartoffire

Bazen usta bazen çaylağım. Arabamın modelinden yeni ve aşırı lüks olanlara yaklaşmakta zorlanırken, (hatta imkansızlaşıyor) eski olanlara neredeyse sıfır yaklaşıyorum. Sokağın dar olmasından dolayı, karşıda büyük veya burnu karşı garajın önüne kadar çıkarılmış vaziyette bırakılan arabalar nedeniyle , arabayı garaja koyarken veya çıkarırken bazen zorlanıyorum. İkide bir geri manevralarda arkayı duvara veya garaj kapısının pervazlarına vurmaya ramak kalıyorum. En garip ustalığım ise, tam sokağın sonuna arabamı koyacağım yerin ucundaki çöp kutusunu arabayla itekleyerek giriyorum. (Dün akşam arabayla çöp kutusunu 2 metre arka tamponu değdirerek sokağın köşesine kadar ittirdim. Arabamda tek çizik dahi olmadı.)
Araba sürerken böyle;

Park ederken de böyleyim;

Not: Hayatımda hiç kontak bile çevirmedim. Hatta ehliyetim bile yok.
Sıfır yanaştırmak gibi bir takıntım var 😅
Ustayımdir. Sürüşüme de çok güvenirim
Cevap
12Cevap
İyiyim sanırım
Normalde çok rahatımdır ama hakim olmakla alakalı. Farklı araba kullandığımda hep bi tribe giriyorum. Geçen hafta şahsi arabamı değiştirdim, otoparka çekerken bi tedirgin oluyo insan, bi de daha büyük bi araba, garipti.
Ustalığımı konuştururum. Bakan döner bi daha bakar 😄🧿🧿
Hey maşallah be :D Kadınların böyle ustalaşması beni mutlu ediyor Kızlar bir adım önde olunca daha güzel.. 🤜🤛 :D
Ustayım. Hatta el frenı çekerek yanastıgım çok oluyor.
Önden çekişli araçla sabit durup direksiyonu yanaşacağım tarafa tam kırıp sert kalkış yapıyorum, arabanın burnu kendısı gırıyor 😂
Bak park deyince bir tek ben varım orada bir duracan ben geri geri trafikte araba kullanmayı çok severim her işi geri giderek hallederim düşün artık nasıl bir Prof olduğumu 😂😂😂
Şaka bir yana tam gaz yapıp geri geri aracın yapabileceği en yüksek hıza çıkarak kullanmak varya en sevdiğim.
Eğer sizde geri geri bu zevki yaşamak isterseniz size bir nasihat asla direksiyonu oynatmayin kontrolü kaybedersiniz.
İlk zamanlar acemiydim de artık ustalaştım. Arka park sensörünün de inanılmaz yardımı dokunuyor.
Bu konuda çok yetenekliyim ve özel ders veriyordum önceden😬
arabamı ilk aldığım zamanlar, park etmesi için arabayı yoldan geçen rastgele birine verecek kadar çaresiz kalmıştım 😅😅😅
şimdi iyiyim Ama Park konusunda 🤣
Bisikletimi güzel park ederim slslls
Ustayım hemi de düz vitestee
gayet iyiyim bugüne kadar sorun yaşamadım
Normal park etmekteyim.
Görsel benim, çünkü kullanmayı bilmiyorum 🤣
Eh işte idare ederim:)
Arabam yok kullanmadim da ://
Üstüme kimseyi tanimam
Ama kimseyi!!!
Ustayım 😎🤙🏻
kendim iyi olduğumu düşünüyorum