Dar yerlere park etmekte bazen zorlanırım; ama kendiminkinden en az 3 kat lüks ve modelli araçlara yaklaşmakta çok zorlanıyorum. Sürekli eski araçların oraya park edesim gelir. Garajımın karşısına büyük araç konulunca; garaja birkaç manevrayla girmeye çalışırım, olmuyorsa pes eder başka yere park ederim. Aynı araç varken, garajdan 5 manevrayla çıkıyorum. Çıkışın sonu genelde sol arka tekeri kaldırımda kalıyor, inip kapıyı kilitliyorum.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence iyiyim ama bazi erkekler daha park etme girisiminde bulunmadan bana yön vermeye başlıyorlar. Gel gel gel, tamam dur, direksiyonu sağ yap falan diyorlar aşırı sinir oluyorum. Yardim isteyen olmadi. Birakta ben park edeyim. Baskasi habire yonlendirirse zaten nasil kendi kendime öğrenebilirim, pratik kazanabilirim? Hemen kadin şoför gorunce bu yapamaz diyerek yönlendirme yapıyorlar. Hadi ilk trafige çıktığımda tamam guzel oluyordu ama bana zarari oluyordu. Bos yerlerde, kimsenin olmadigi yerlerde gidip park çalışmışligim var. simdi iyiyim yonlendirme olmadan yapabiliyorum zaten artik arabalarda yönlendiriyor. Ama hala gelip park edişime bakan, sag sol yap, gel diyen cok erkek oluyor. Bazilari öküz gibi bakarkende uzerimde baski oluşuyor istedigim gibi park edemiyorum o zamanda. Biz kadinlari bir salın ya😊
Yaa o kadar haklısın ki insanı kendi bildiğinden şüphe ettiriyorlar doğrusunu yapacakları varken yanlış yapıyor kadınlar o yanlış yönlendirmeler yüzünden geçende ablam arabayı park ediyordu adam tamam dedi eliyle "tamam oldu park" der gibi olmamış ama sonra ablam sinirlendi adam tamam dedi diye ben öyle bıraktım arabayı yoksa kıracaktım sağ doğru düz park edecektim dedi araba yamuk park edildi anlayacağın haha gerçekten çok sinir bozucular sonuna kadar hak veriyorum sanaaa👊
Hayatın her alanında olduğu gibi araba park ederken de pratik olmakta fayda var 2 saat boyunca bir ileri geri ileri geri yapa yapa ablam böyle mesela ayhh çıldırazaamm ben ama bunun eğitiminde herşeyi beynime attığım için tek hamlede park etme olayını yapabiliyorum yani ne gerek var yormana kendini kolayı varken yemek yapmanın püf noktaları olduğu gibi araba kullanmanında püf noktaları var.
Yokuşta iki araç arasına park etmişliğim var. Düz vites kullanırım. O dönem acemiydim bir de. Usta mıyım? Bence hayır. Hiçkimse usta şoför değildir bana göre. Çünkü trafiğe her çıktığında karşı tarafa göre manevra almak zorundasın.
Park konusunda küçük araçlarda sıkıntı yaşıyorum. Kamyon vinç kullandığım için, sürekli gözüm büyük aynalara ve yüksekliğe alıştı. Küçük araç park ederken istediğim gibi yapamıyorum göremiyorum rahatça aynalar çok minnak hahah
Şoförlüğüme hiç güvenmiyorum çok panik bir insanım🤭🤭🤭🤭 kaç kez eşimden yardım istemişimdir. İzmir gibi bir yerde bir de yani. İstanbul'da falan herhalde hiç oturmam o sürücü koltuğuna 😂