İnandırmak gibi bir amacım yok ama ne zaman sohbet ederken konu arabalara geldiğinde Lamborghini'm olduğunu söylesem Türkiye'de insanlar bana yalancı gözüyle bakıyor. Ben Türkiye'de yaşamıyorum orada almak zor olabilir ama benim burada 3 tane spor lüks arabam var. Türkiye'de almak imkansız olduğu için mi insanlar dünyanın hiç bir yerine alınamayacağını düşünüyor acaba?
İnsanları Lamborghini sahibi olduğuma neden inandıramıyorum?
Doğrudur inandırmak güç olabilir ama kanıtlamakda kolay aslında tabi kimseye kanıtlamak mecburiyetinde değilsin üst segmentte bir araba olduğu için kimse pek ihtimal veremiyordur alışık olmamak böyle bir şey olsa gerek 👸🌿
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
abi güle güle kullan. bende koç üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum seneye amerikaya master yapmaya gelicem. orada çalışırsam kendime bir range rover alma hayalim var. bu arada senin diğer arabaların modeli ne abi? birde özel değilse sen ne iş yapıyorsun?
Asla hayalini bile kuramayacak insanlar, sende de olmasın isterler. :D
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Allah herkesin gönlüne göre versin. Herkes en iyilerine binsin. Ama evet Türkiye şartlarında gerçekten senin benim gibi orta gelirliler için çok zor ama ben Avrupa'da yaşayan bir orta gelirli olarak alabiliyorum bu arabaları.
Birikim yapsan yine karlı olursun ama.. Burada birikim yapmak bile zarar... Çünkü kenara koydukların koyduğun gibi kalmıyor. Enflasyon sağolsun ama işte pek ilgimi çekmiyor böyle araçlar.. Düşünüyorum da, tek başıma bineceğim lambo'yu ne yapayım? GTR'ı ne yapayım? :/
Neden peki Lamborghini var bende diyorsun? Onu söylersen bir yanıt verebilirim.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mesela arabalara karşı olan ilgiden açılıyor konu, ben de hayalimdeki arabayı aldığımı söylüyorum. Ne olduğunu soruyor Lamborghini Urus diyorum inanmıyor
Türkiye dışındaki her yerde lüks denen araçlar sıradan araçtır. Bunu bilmiyorlar. Adamlar burada Mercedes ve BMW'ye bindiği zaman bile kendini zengin falan sanıyor. :D
Geçen gün bir arkadaşım Range Rover almış 2008 model Autobiography Türkiye'de. 350 bine almış. Avrupa'da en temizini 10.000 euroya alıyosun. İşte hesap ortada.