Selamlar.. Malum araç kullanma konusunda kadınlara yönelik bir ön yargı var ama biliyoruz ki bir çok konuda da erkekler kural ihlali yapabiliyor.. Direksiyon dersi alacağın kişinin kadın mı olmasını isterdin, erkek mi? 😉😜 Keyifli günler.. 🤘
6 yaşımdayken falan babamın önüne otururdum direksiyonu bana verirdi diğerleri onda olurdu o yüzden direksiyon kabiliyetimin yeterince iyi olduğunu düşünüyorum bunu bir çok kişidende duymuştum o yüzden ne kadından ders alırım ne erkekten bu saatten sonra ders veririm direksiyon konusunda 😂😂😂
Pek bir önemi yok diye düşünüyorum hangisinden aldığımızın. Önemli olan karşınızdaki kişinin sizi rahat hissettirebilmesi kasmaması. Benim direksiyon hocam kadındı gayet iyi anlaştık. Sonrasında kendisi müsait olmadığı için erkek bir hocayla çalıştık ve onunla da gayet iyi anlaştık. Sonuç, geçtim. 🤭
Benim için fark etmez ama benim ehliyet alacağım zamanki direksiyon hocam kadındı. Kadın genç olmasına rağmen bir tek pilotlugu yoktu. Her ehliyeti almış 😀
Aslına bakarsak kadınlar daha dikkatlice araç kullanıyor. Ama bazen insanı çileden çıkarıyor. Geçen yolda bir tanesi denk geldi akıllara zarar. Ne yol veriyor ne gaza basıyor. Valla önünde durdum sen ne yapıyorsun dedim de durmadı.
Direksiyon hocam erkekti. İleri sürüş teknikleri almak istersem, kadından ders almak isterdim. Yeterince uzun yol tecrübem yok ve 150 km'de bir mola veriyorum. İleride Gaziantep'e gideceğim zaman, 10 saatlik yolu 17 saatte mi kat edeceğim ya da Almanya'ya 28 saatte gidilen yolu 5,5 günde mi kat edeceğim? En uzun Bursa-Eskişehir molasız yaptım. Hayalimde 2 mola vererek Eskişehir-İzmir yapmak var.
Fark etmez benim ise direksion dersinde adam vardı kadın olsaydı da fark etmez idi hemde kadınlar daha çok dikkatli oldukları için belkide daha fazla öğrenirdim...