Sırf şöyle bi anım olsun die hala öğrenmedim ama boşuna bekliyorum gibi

Sırf şöyle bi anım olsun die hala öğrenmedim ama boşuna bekliyorum gibi

Öğretirdim; ama bulunduğum şehirde (Eskişehir) kullandıracak doğru düzgün mekan kalmadı. Araç sürücüleri son zamanlarda çok dengesiz. Dağları aşıp 40 km uzaktaki ilçeye gitmek durumunda kalacağım.
@neerrr Size komik gelebilir; ama ciddiyim. Eskiden araba kullanmayı üniversitenin karşısındaki boş arazide öğrendim. Bundan birkaç yıl sonra futbol sahası (kompleksi) yaptılar. Evlenip çocuğum olduğunda nerede öğreteceğim? Tabi ki dediğim gibi geçen yıl Türkiye'nin sıcaklık rekoru kırdığı Sarıcakaya ilçesinde öğreteceğim. Oranın trafiği çok çok sakin.
Sırf şöyle bir anım olsun diye yazmış ya ciddi ciddi hazjsjjsjsja kızım siz araba kullanmayı bisiklet sürmek mi sanıyorsunuz? Trafikte böyle şeyler yapanlar net trafik magandasıdır
Çevir kazı yanmasın
Vayyy beee fotoğrafa düştüm keşke bende sevgilimden direksiyon dersi alsaydım 👍 bendeki şansa bak ki babam abim bana öğretti birde fırça yerdim üstüne 😂
Bende zor öğrendim babamdan herşeye sinirleniyordu kızıyordu
Allahim yaa 😂😂
İlk görselde araba sürmeyi öğretmek değil amaç onu bi aydınlatalım akskskskkskdkd sevgilim bana öğretmişti yıllar önce sonra kocam yaptım onu 😂😂😂😂
Cevap
82Cevap
Evet eşim ya da sevgilim olsa öğretirim tabi ki de
Araba sürmeyi öğretme adı altında yaşanacak güzel anılara diyecek yok. Ancak iş gerçeğe binerse, sevgiliye araba öğretilmez. Olmaz o iş. Hiç kalkışmamak lazım. Defalarca denendi. Olmuyor. O öğreticinin "yabancı" biri olması gerek. 🤦♂️🤷♂️😅
Bizim kızların dibi düşmüş resimlere ama şu da var bizimkiler 70 kg+ resim de ki kız 45-50 kg var yok 😄 Çok özenmeyin sevgilinizin baldırını çökertebilirsiniz.
1. görsel tam benlik temas bağımlısı 😀
Öğreticiliğimin iyi olduğunu düşünüyorum panik yaptırmadan öğretirim.
Kendim öğrenirsem onları da öğretirim yalnız bunların araba öğrenme şekilleri pek araba öğrenme niyetli değil x😃
Yani teması halinde olalım
Hafta içi ya okullar açıldı Bir de herkes işinde gücündedir
Okull yıllarında fazla güvenme çevredekilere sonra hüzünlü gözyaşlarıyla kalırsın
Kendine güven fakat tezcanlı olup kendini kaptırma
2 üniversite bitirdim bu kadar heyecanım yoktu dereceyle hemde
Ayyyy eridimmm kiz araba kullanmayi biliyorum ikinci foti olur ama 🫠
Hahaha burada amaç kullanmayı öğretmek değil gibi zaten 🥴😆😊🙈
Ben yillar önce öğrendiğim kişinin kucağında oturarak başladım öğrenmeye ve bir süre de ben liseye gidiyordum o zamanlar bana kucağında dayayıp sürtünmesini anlamadım o da hiç yapmadan bırakmadı
Kadınların çoğunun kafası mekaniğe iyi çalışmaz o yüzden bir kadına en iyi gene bir kadın araba sürmeyi öğretmeli 👍
Aksi takdirde bir çok aşk acı bir kavga ile son bulup biter.
Sabırlı biriyse öğrenebilirim. Ben öğretemem tam bilmiyorum çünkü 😅 sabırsızsa uzak dursun kocadan hoca olmaz 😬
Ben zaten biliyordum da kendisi eski direksiyon eğitmeni. Babamla öğrenip travma üstüne travma yaşamasam da olurmuş wkxksk
Sen ciddi misin? Böyle bir anın olmasını çok mu istiyorsun? Ben araca sürmeyi öğretme konusunda iyiyim özellikle vitesi öğretmeyi severim.
görselde ki gibi ogreticekse bana olur ben ogretemem de qjshaifkdodkkffoskdjsh
Arabam yok kullanmayı da bilmiyorum. Ama biliyor olsaydım sabır ile öğretirdim.
Erkekler için arabaları çok değerli😂😂 benim eski sevgilim kapımı oje yapmışsın, çantanı arkaya atma, ayaklarını uzatma, kapıyı yavaş kapaaaattt falan derdi. 😂 4 yılda 3 kere sürmüştüm😂 aklı gidiyordu.
bence burada sevgiliye araba sürmeden fazlası öğretiliyor gibi duruyor:)
Eskiden olsa ilgilenirdim. Ama artık birine o kadar değer vermek isteyebileceğimi sanmıyorum.
Öğretmem erkeklerin kafası basmıyor uğrasamam
Böyle öğretiriz de 1 saat kucağıma oturmuş araba sürecekse evde çıkarırım onun acısını :D
Baski balatanin nasini s2mezse ogretirim ya da yenisini akacaksa
İsterse tâbi ki hatta istemesine de gerek yok. Lazım yani bilmesi iyi olur.
Olabilir. Bu ülke de trafik tam bir keşmekeş. Millete sinirlenip saydırmasın sonra.
Ay ben arabayı bozmuştum hiç de romantik olmadı disjdhshs
Keşke sevgilim olsa da bana böyle ders verse.
Hiç bilmiyorum araba sürmeyi. Öğretecek birisi de yok 🥺
Bence öğretmesin. Arabanın sigortası yoksa sıkıntı😂😂
eski sevgilim öğretmişti. onu çok özlüyorum, onun gibisi gelmedi..
Keşke birisi de bana öğretse. Çünkü ne zaman var ne de insan
öğretirim
basit öğretme taktiklerim var :)
Sevgili için arabayı riske atmamda karıma öğretirim, hatta öğrenirken keyif alacağına eminim.
Kendim de tam bilmiyorum beraber ölüme doğru gideriz 😅
Erkek adam doğar doğmaz araba sürme skilli ile doğuyor ona da bi zahmet ben öğretmeyim
Kızkardeşime ve anneme öğrettim ama şu an pişmanım sıra bana gelmiyor 😂😂😂
evet bu çok eğlenceli olmalı sevgilim olursa inşallah öğreticem
bana bilmediğim şeyler öğretsin araba kullanmak onlardan birisi değil 😃
2. Poz çok güzel ama şu yapılır 😃
Evet sevgilim olursa öğretirim bide ayaklarıni da bana uzatabilir
Sabırlı olmak lazım ki ben sabırlı bi adamım. Evet öğretirim.
Güzel şey de yalnız bu ilk fotodaki bazı sıkıntılara yol açabilir
Öğretmem hele kendi arabamla kesinlikle öğretmeye falan kalkmam
Bunları konuşmak için çok gençsin... Soruya yanıtım ise evli olduğum sevgilime arabam olduğunda öğreteceğim. Sevgili işinden çoktan geçtik...
Bir kere denedim sonucu kötü oldu
Sevgilimden öğrenmek guzel olurdu ama ugrasacagini sanmam ya ben de onun yerinde olsam ugrasmayabilirdim
Hak edecek zamanımı ayıracak biri isi gerçkten tabiki ögretirim
Evet bu devirde zaten zorunlu olan bir şey öğrensin desteklerim
Aa tabi ki öyle bir öğretirim ki hiç bşr eğitmen benim verdiğim eğitimi veremez😄
İlk fotodaki gibi kucagima oturursa orada çok erotik şeyler yaşanır 🔥🔥🔥🔥🔥🔥
ben sevgilime ehliyet aldım aracımı verdim sürmeyi öğrettim ayrıldı gitti 😃
yanliş mi yapmişim
neye doymuş 😜
evet sevgilime araba kullanmayı öğretirim
Ben bir öğreneyim önce KSSHDHDHDBDDN
Öğretecek kadar bilgim olsa öğretirdim
Öğretirim neden olmasın
Araba kullanmayı öğrenmek şart
Şirket arabasıyla evet
Eşime öğretirim başka kızlara gerek yok
Tabiki neden olmasın