Arabalar Bisiklet selesi çok acıtıyor, acıtmaması için bi yöntem yok mu? Sólo_Hay_Alas Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ve biraz küçük geliyor galiba, böyle bir acı yok ya üstüne oturamıyorum resmen Bisiklet selesi çok acıtıyor, acıtmaması için bi yöntem yok mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl seleyi değiştire bilirsin ya da Böyle bir şey almalısın 0 0 Yorumla
Danadandini Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl jel sele kılıfı var onlardan alın. ben kullanıyorum ve uzun mesafede bile sorun yaşamıyorum 1 0 Yorumla
Benyakamoz Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Onlarda dolgu vs yok kank bundan edin imkan varsa 0 0 Yorumla
emeritus Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl bisikletin ucu biraz havaya bakıyor gibi..antrenmanlı olmayan herkesin poposu biraz acır. selenin seviyesini boyuna göre ayarlamalısın 0 0 Yorumla
Anibalcortes Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Evet ya seleler cok acıtiryor arkadastan aldim bidinm popom mahvoldu 0 0 Yorumla
JackShepharrd Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Sporcuların giydiği kıyafetin popo kısmı özel süngerli. O tarz bişe bakabilirsin belki 0 0 Yorumla
alii123 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Koltuk serdir 1 2 Yorumla Sólo_Hay_Alas +1 yıl aynen öyle napcam ki değişir mi bu Yorumla alii123 +1 yıl Değişir yumuşak süngerli olanları var Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Arabalar konusunda 542 cevap paylaştı. minder koy 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
seleyi değiştire bilirsin ya da Böyle bir şey almalısın
jel sele kılıfı var onlardan alın. ben kullanıyorum ve uzun mesafede bile sorun yaşamıyorum
Onlarda dolgu vs yok kank bundan edin imkan varsa
bisikletin ucu biraz havaya bakıyor gibi..
antrenmanlı olmayan herkesin poposu biraz acır.
selenin seviyesini boyuna göre ayarlamalısın
Evet ya seleler cok acıtiryor arkadastan aldim bidinm popom mahvoldu
Sporcuların giydiği kıyafetin popo kısmı özel süngerli. O tarz bişe bakabilirsin belki
Koltuk sungerinu değiştir
Koltuk serdir
aynen öyle napcam ki değişir mi bu
Değişir yumuşak süngerli olanları var
minder koy
yumuşak sele
seleyi değiştir