#heartoffire

Motorsiklet tutkunuyum, biraz hızlı gitmeye özeniyorum. Bu yüzden de motorsiklet kullanırken, bir trafik kazası geçirdim. Param olursa şöyle büyük motorlardan almayı şu an için sadece hayal ediyorum. Son dönemde çok sık motorsiklet videoları seyrediyorum. 😄
kız arkadaşım ehliyet aldı ondan önce ben motor sürüyordum zaten beraber gezdik falan güzeldi. Motor çok marjinal bir konu değil bence. Sadece normal bir ulaşım aracı özellikle ufak olanları çok pratik ve çok ekonomik. bazı insanlar ölüm makinesi olarak bazılarıysa inanılmaz karizmatik bişey olarak yansıtmış. o zaman asyada endonezyada hindistanda millet karizmadan kırılıyor her yer motor 😂
Yürütürüm hastalık derecesinde bir tutkunluğu yoksa sürekli her gün şehir dışına çıkıyorsa motorsikletle bana ilgi göstermiyorsa beni ihmal ediyorsa onaylamam istemem ama ayarında olduktan sonra sorun teşkil etmez diye düşünüyorum. Ama araba tutkunu olaydı daha iyiydi motorsiklette gitmem ama arabayla isterse beni uzaya götürsün 🥳🤪
benzin 20 lira olmuş ayda yilda bir gorusursunuz artık benzin parasindan dolayı 😅 motora bin sık sık gezin dolaşın 😄
😅 ay yok motorsikletiyle mutlu mesut yaşasın ben almayım.
motoru cok büyütüyoruz bence gözde 125 lik bir sukuterin kimseye zarari yok A noktasından B noktasına park derdi olmadan az benzin yakarak gitme aracı 👍🏿
Cevap
12Cevap
Selam gadası 🙃
Bende şahinle arkasına takılır giderim.
Bende onunla o tutkutu yasarim ne olmus binerim arkasina sinr ficcuuu ucur beni askitellam perripellamm derim
ahsa peripella mı nutella noldu ya :D :D
ahaha yan sanayisi diyosun :D :D
Motorlar beni çok korkuttu 2 çocukluk arkadaşım ölümden döndü adeta bu yüzden ön yargım çok fazla diğer yanımda çok istiyor.
Bir engel olmazdı ama aklım hep onda kalırdı. Çünkü ben motordan çok korkarım. O her motor kullandığında yüreğim ağzımda olurdu. İstemezdim, vazgeçirmek için uğraşırdım.
bence motoruna göre değişir motorcu ailelere cok özeniyorum anne baba çocuk hepsinin altında birer tane fiti fiti geziyorlar 😅
Motosiklet tutkunu biri olarak muhteşem bir ilişki yaşarız onunla
Kank kendimde var zaten o tutku. Kadın arkadaşlarımda mevcut kii, onlarla gezmeye bayılıyorum. Bazı şeyleri kadınlardada görmek inanılmaz derecede çekiyor beni.
Benim için ekstra bir güzellik olurdu bu. Geçmişte motosikleti olan bir sevgilim vardı. Bence motor kullanan kadınlar bir başka çekici oluyor.
Motorsiklet özgürlük aşk bağımsızlık birliktelik ölümsüzlük sonrası bastı mı gaza gider
amma abartmışsın ya da ben bu olaya çok alışmışım 😅
Yuruturum hatta bundan memnun bile olurum. Sırayla motosiklet süreriz
Bence cok havali maceralı eglenceli dinamik bir ilski olur
Motoruna bindirmeyecekse yürütürüm
Bir an o sahne canlandı gözümde :D ahsh bir tur be nolucak sanki falan
Yoo yarım tur bile binmem şeytan icadına 😅😅
😂😂 ki senin gibi vinçlerle uğraşan adam diyo bunu bide
maalesef öyle 😅😅
Bu klibin konusu bu sanırım
Bilmem hiç düşünmedim 😏
Evet motora binmeyi seviyorum
Yürüttüm bıraktırdım 🤭
Evet, bu hayalim zaten.
Motor işi bana ters.
O kişi benim
Hayır korkarım sürekli başına bir iş gelir diye.
Keşkeeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?