motorucuları buraya alsak nası olur. d? bir motor tutkunu olarak, öhm öhm itiraf ediyorum motor kullanmayı çok seviyorum, özellikle arkadan sarılmayı..

aşırı tutkulu bir motorcuyla yapabilirmisiniz? motor sevdamı birisi gelsin alsın lütfen dsksk
motorucuları buraya alsak nası olur. d? bir motor tutkunu olarak, öhm öhm itiraf ediyorum motor kullanmayı çok seviyorum, özellikle arkadan sarılmayı..

aşırı tutkulu bir motorcuyla yapabilirmisiniz? motor sevdamı birisi gelsin alsın lütfen dsksk
Motor kullanmayı çok seviyorum evet böyle bir tutkusu olan kız arkadaşım olsa fena olmazdı yani halihazırdaki kız arkadaşımın böyle bir tutkusu olsa güzel olurdu.
Cevap
10Cevap
Vespa tarzı motoru kullanmayı seviyorsa sorun etmem; ama diğer motor türlerinden kullananları hiç hoş bulmuyorum. Kabullenemem.
Son 7-8 aydır ara ara motora biniyorum ama yine de 4 teker tercih ederim. 250'lilikten sonrası da korkutuyor zaten.
Motor hayatımın çok güzel bi parçası ve hayatımda motorcu bi kız olmasını istiyorum
Sen daha çok tokmakçı atıyo gibisin bisikletim var olmaz mı
cbr 125 var gören gözünü alamıyor ama kızarkadaşım bile yok
Hep korkuyorlar her motorcu motor seven birini ister tabiki ama nerdeyse hiç yok
Hayır İstemem Tabikide
Evet isterim.
Yapamazdim
Kendim öyleyim oda öyle olsa bir şey demem
Evet mümkünse
İstemem
Uzak olsun
Istemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar