Bence en iyi araba Range Rover çok net hem görsel olarak hem rahatlık olarak yalnız çoğu hemcinsim Mercedes ve BMW gibi saçma sapan marka kullanan vizyonsuz erkeklere düşüyor. Ne yalan söyleyeyim kimse parasıyla pulluyla gözümü boyayamaz ama Range Rover'ı olan erkeğe ayrı bir ilgim olur ve bir Range Rover gördüğümde sahibiyle tanışmak isterim hele ki siyah Range Rover'sa off yani. Siz ne düşünüyorsunuz bu hanım kızlarımızın vizyonsuzluğu konusunda?
Range Rover varken Mercedes'e BMW'ye düşen kadın vizyonsuzluğu?
Valla ne diyeyim, Mercedes ve BMW gibi arabalar kadınların hoşlarına gidiyor. Benim Clio Symbol'üm var; ama tek bir kızın yanaşmamasından dolayı arabayı değiştiresim geliyor. Maddi durumumun yeterince iyi olmamasından dolayı, Renault Twingo veya Suzuki Maruti ile takas yapmayı düşünüyorum. İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle motor hacmi takıntım var. (1950 cc ve üzeri motor hacmine sahip araç kullanmam yasak) Mercedes ve BMW'lere gözüm dönmez. Az modifiyeli pahalı olmayan Tofaş Şahin, Ford Fiesta Mk3/Mk4 bile olur.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bmw konusunda aynı düşünüyorum, begenenden kaçarım. Mercedes kızsal bir ilgi için tercih edilen bir marka değil bence, sportif görünümlü saçma paketleri çıkınca. Rr dış görünüş olarak fazlasıyla güzel ama iç tasarımı zayıf buluyorum. Bana mercedes interior kısmında daha üstün geliyor. G ile autobiography arasında kalsam g yi düşünmeden tercih ederdim muhtemelen. Düşünürsem kafam kayabilir.
Arabaya düşmeyi genel olarak vizyonsuz bir durum olarak görüyorum. Mercedes ve BMW konusuna gelince, BMW bence de ismi olan fakat ne konforu ne de teknolojisi ismi kadar iyi olmayan bir marka. Sadece dış görünüş sevenler BMW tercih edebilir. Fakat Mercedes için aynı şeyi düşünmüyorum. Range rover benim de çok sevdiğim bir araba gerek konfor gerek teknoloji anlamında gayet iyi bir araba.