15 yaş üzeri araçlarda ne boya ne km ne de hasar kaydı takıntım var. Örneğin 1995 model, 350 bin km yapmış, komple boyalı, 3 parça değişen, 20 bin TL hasar kayıtlı birisi olur alırım. 0 gün-11 ay arası araçlarda boya, hasar kaydı sıfır olmalı. Km takıntım maksimum 10 bin. (dizelde 15 bin km) 1-3 yaş araçlarda maksimum bin lira hasar kaydı, lokal veya rötuş boyalı olabilir. 50 bin km'ye kadar olabilir. (Dizelde 75 bin km) 4-9 yaş arası araçlarda 1-2 parça boya veya değişen olabilir veya hiç olmayabilir, hasar kaydı maksimum 5 bin TL. Km tercihim maksimum 120 bin km (dizelde 150 bin km). 10-14 yaş arası araçlarda maksimum 200 bin km (dizelde 225 bin km), 5 parçaya kadar değişen boya olabilir. Hasar kaydı maksimum 8 bin TL olmalı. Belirlenen hasar kaydı miktarının üzerindeki araçları ""Pert" gözüyle bakıyorum ve uzak duruyorum. Yedek parça desteği olsa bile yaptıramam deyip geçiyorum. Sök tak işlemi yapılmış araçlardan uzak duruyorum, sadece 9 ve üzeri yaşlardaki araçlarda işlem olsa da olmasa da alırım.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
güzel ülkemin güzel şartlarına bakacak olursak bir sonraki araba bütçem 150 bin TL, yüksek kilometreli (220 230 bin km) araç bakıcam servis bakımlı olsun önden hasar almış olmasın boyalı olması farketmez gidişi iyi temiz olsun diye bakıyorum maalesef araba piyasasını öldürdükleri için şartlar böyle
Yüksek model araçlarda önemli, lakin model düşükse yüryenine bakılır. Tabi yine de tavan, şasi, direklerde oynama varsa değer düşer. Elden çıkartıyorsan biraz sıkıntı olur. Boya ise model düşükse boyalı olmasında fayda var.