2011-2014 Hyundai i20 (Ona 1,5 kasa diyorum). Benzin veya dizel motor fark etmez.
Sadece beyaz renk şartlı orta kasa Renault 9 Broadway. (Hayalimdeki klasik arabam)
Köyde bahçede bozuk yollarda kullanabileceğim Suzuki Jimny. Malum engelli ehliyetime en rahat uyan cip bu.
Engelli ehliyetime en rahat uyan hafif ticari olarak 2 seçeneğim var. Ya Suzuki Super Carry ya da ilk kasa Citroen Berlingo Multispace (Tek sürgü kapılı veya tek kapılı önceliğim). İkisi de, fabrika çıkışlı 2 yılda bir muayeneye giren otomobil ruhsatlı. Citroen Berlingo 1,4 veya 1,8 benzinli olacak.
Tek kapılı Citroen Berlingo Multispace
"Çifte Variant'lı Çılgın Türk" lakabı alabileceğim Volkswagen Bora Variant ve Volkswagen Golf-IV Variant ikilisi. İkisi 1,6 benzinli veya 1,9 TDI dizel olabilir.
Volkswagen Golf VariantVolkswagen Bora Variant
Renault 12 Toros SW ve Suzuki Maruti tercihe bağlı olarak aileye katılabilir.
Suzuki Maruti kırmızı, beyaz veya mavi olabilirRenault 12 Toros SW 5 vites
Miniminnak elektrikli araba Kral Motor Bello veya Yuki Tria
Alfa Romeo Giulia Alfa Romeo Stelvio Alfa Romeo 4C Maserati Ghibli Maserati Levante Fiat 124 Spider Fiat 500X Fiat Egea CROS SW Ford Mustang Shelby Ford Explorer Ford F150 Jeep Wrangler BMW M3 BMW M5 Audi Rs7 Mercedes SL 1954 Renault Alpina Lancia Delta (eski) Suzuki Jimy Toyota Supra Nissan micra Citroën Ami
Anlatayım volvonun sahibi kızlarını trafik kazasında kaybediyor sarhoş bir sürücü yüzünden çarpıyor kızlar ölüyor sonra adam diyor ki öyle bir araba yapıcam ki ölüm riski yok olacak o kadar sağlam olacak diyor. ben ilk duyduğum üzülmüştüm sonra volvoya karşı sempatim artmıştı.
Bir yeni bir eski mustang, bir tane volvo xc90, bir tane Mercedes g500, bir tane de Mercedes s600. Üstüne de leblebi 😂 Bunlarım olsun hanım efendi. Araba zevkini sevdim bu arada bravo
Bana Ferrari Lamborghini vb vb versinler yanına da bir tane Doğan SLX versinler gözüm kapalı Doğan SLX'i alırdım çünkü onun zevki ve keyfi bambaşka bir şey