Motorlar çok gereksiz sollama yapıyor. Bir gün sağımdan sollamıştı. Sağ kapıyı koparıp gidecekti. Önündeki otomobilin motordan güçlü olduğunu bilmeleri gerek. Bize bir şey olmaz ama motorcuya ne olur artık hesabı yapın.
Ben motorculara trafikte saygı duyarım ama aynı seyi kendilerinde göremiyorum. İki tekerliler diye her yerden fare gibi geçme peşindeler.
Iki tekerlekli tasitlar traigi by pass etmek icin kullaniliyor. Oysa onlar da seritte gitmek zorundalar. Kimse kusura bakmasin, sagimdan solumdan motor gececek mi diye bakmak zorunda degilim. Arabada ayri, yayayken ayri problem. Kaldirimdan gitmeler, ters yome girmeler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
kanka r6 kırlangıç sahibiyim ayriyetten aktif olarak araba da kullanıyorum aslında çoğu araba kullanicisi yola bakıyo ama algıda seçicilik diye bi muhabbet var dünyada trafikte arabalar motorlardan çok daha fazla olduğu için insanlar şerit değiştirirken yol değiştirirken gözü alışkanlık olarak araba arıyor. Motor gözünün önünde aslinda ama algıda seçicilikten dolayı körlük yaşanıyor ve motorları göremiyor
teşekkür ederim hocam. Ama hatirladigim kadariyla 2016 senesinden önce A2 ehliyeti alan kişiler A ehliyeti yerine geçiyor o senelerde gelen düzenlemeyle hala aynı düzende o zamanlarda da böyleydi. Motorda ara sokaklarda fazla gezmem gezsemde kontrollu yavaş gezerim sadece hafta sonları hava güzel olursa güzel düz otoyolda gazlamaya çabalarım motorun gücü orta hızlarda düşük hızlarda korkutucu derecede jubilem r6 olur büyük ihtimalle daha üstü hayra alamet olmaz
Bir çok motorsiklet sürücüsü araçları ve yayaları görmezden geliyorlar. Işıklarda beklemeyi bilmiyorlar, ters yol kaygıları yok. Sağdan soldan uyarı yapmadan geçmeye çalışıyorlar.