Siz hangi ülkenin arabalarını tercih ederdiniz, neden?
Ben Alman arabalarını tercih ederdim.
Ben Alman arabalarını tercih ederdim.
Japon nedeni bir Alman aldığında 7-8 yıl kullanıldıktan sonra her an arıza açar denilerek model yükseltimine gidiliyor Japon kanadında bu asla olmuyor
Zaten bakılırsa en az arıza açanlar listesine anlaşılıyor hangi kanadın daha iyi olduğu
ben çok katılıyorum neden Mercedes'den örnek verelim şuanda 2000 model bi Mercedes bile sıkıntısız yürüyebiliyor , evet masraf olaraktan biraz fazla ama bence almanlar hala 1 numara
%60 konfor %40 performans
Kalite güvenliğe Göre Tercih Ederim Şimdi Japon Araçları Ve almana ikisini Karşılaştırma Yapacak Olursak Japonlar Aslında biraz daha Akıllı Nedeni Çünkü Adamlar Genelde Elektronik Duruma önem veriyorlar Örnek Toyota Honda ya bakalım En az sorun çıkaran Araçlar Şimdi Tabi Temiz düzenli bakımı yapılan her araç Almanlar bile sorun çıkarmaz kolay kolay Ama Almanlar Bakım olarak daha hassaslar Almana orijinal Elektronik parça ekleyecen Yan sanayi ucuz kabul etmez Ariza verir her araç aslında kalitesiz elektronik Malzeme kabul etmez sorun çıkarir ama Japonlar bu durumda biraz daha uygunlar japona LPG tak Modifiye yap Dayanır ama alman patlak verebilir almani Kaliteli orijinal ürünleri ile kullanmak gerekiyor Sorunsuzluk Japon ama iş Kalıte konfora geldiğinde İş değişiyor Almanlar bu konuda çok ondeler örnek vermek gerekirse 2002 Yılında çıkan 2003 2004 yılları Opel Vectra C Kasa Zamanında Çıkmış çok kaliteli konforu üstün Otomobil hadi D Segment Diyen olur peki Segment Düşeyim Astra G 1998 yılında çıkan araç oda çok kaliteli konforu üstün yani konfor donanım kalite alman daha az sorun japon
Cevap
10Cevap
Alman alırsan bakımları ve yedek parçaları çok pahalı ayrıca çok da yakıyor, şu an bende Fluence var gayet memnunum yakıtından bakım masraflarımdan.
yani şu anlık araba almayacağım:)
evet alman arabaları çok yakıyor
Fluence gibi bir markada yüksek bi konfor yok herhalde. ama Renault motorları güzel diye biliyorum
talisman hakkında görüşleriniz var mı
Almanların herşeyi kaliteli bu gidişle alman biriyle evlenecem. 😃
Madein Germany isminin hakkını veriyorlar
Alman ve Fransız arabalarını tercih ederim. Parçası ucuz, kolay bulunuyor, az yakıyor.
ve en fazla dünyada parça satan Fransız arabaları
Fransız arabaları için konuşuyorum
Kesinlikle alman arabası soru mu buda
diğer tarafta uygun parça fiyatları bakım masrafları az , az yakıyor
Almanlar biliyor bu işi.
Japon tabii ki.
nedeni var mı?
İç savaşlardaki veya herhangi bir savaştaki sağlamlığı yetmez mi? :D Alman arabaları da güzel ama japon arabaları bana göre tam bir f/p ürünü.
güzel yorumun için teşekkür ederim
Japon
peki neden japon?
sevdiğim için
Amerikan ve alman tercih ederim
Amerikan güzel lakin iç tasarım olarak geride kaldığını düşünüyorum
Ford gayet muhteşem bir tasarımı vardır lakin almanyanın tasarımı çok başarılı
raptor>x class
O ne
raptor Ford'un , x class Mercedes'in
Bencede ford muhteşem
Alman