Öyle kesinlikle yasalara uymalıyız kuralları çiğnemeliyiz diyen bir tip değilim ancak bu tarz işler biraz tehlikeli olur bana göre. Çok mecbur kalmadıkça yapmaya çalışmam yapmam. Varsayalım Ben onun yerine ehliyet sınavına girdim hatta geçtim sonra o arabayla kaza yaptı ve vefat etti ömür boyu vicdan azabı çekeceğim. Keşke girmeseydim keşke ehliyeti almasaydım o da araba süremezdi ve şimdi hayatta olurdu diye düşüneceğim. O yüzden hayır alacağımızı zannetmiyorum.
Merhaba ; ikizim olsa Araba alır mıydım bence evet alırdım çünkü benim bindiğime oda binmeli benim indiğimden oda inmeli ne yiyorsak beraber ne seviyorsak beraber ne istiyorsak beraber olmalı kanaatindeyim bu yüzden varsada beraber yoksa da beraber benim ikizim eksik kalmamalı 🙄❤️ En azından ben öyle düşünüyorum sen 50 taneye birden alıyorsun oda başka bir pencere 😅
Kızlar Bir Adım Öne Almazdım herkes kendi üstüne düşen görevi yerine getirmeli. Araba tutkusu bende de var inanılmaz keyif alıyorum kullanmaktan. Fakat haksızlık adalaetsizlik konularına tahammül edemiyorum. Upuzun yolculukları seviyorum keyifli oluyor