Kadınlar daha iyi ve dikkatli kullanıyor. Erkekler agresif ve kötüler. En ufak bir yol vermedi mi, boks ringlerindeki gibi kavgaya tutuşuyorlar. Normalde en az kadınlar kadar dikkatli sürücüyüm; ama bir tek aşksızlık krizini kafama takınca, yalnız başıma dehşeti yaşatacak kadar kötü olabiliyorum. Kriz aktif iken, hız sınırının en az %35'ini aşıyorum. Kriz yokken, tam hız sınırı veya hız sınırının %3 altında gidiyorum.
Konu tartışmaya kapalı erkekler. Kadınlar da elbette erkekler kadar araba kullanır ki, kullananlar var. Ancak büyük çoğunluk ben yapamam, ben kullanamam, heyecanımı yenemem inançsızlığında güvensizliğinde. Oysa biz erkekler sihir yapmıyoruz sonuçta. Sağ el vites at sol ayak fren debriyaj sağ ayak gaz. Bitti bu kadar.
nasıl mutfakta kadınlar daha ustaysa erkekler de arabada bir tık daha iyidir genel olarak ama istisnalar vardır tabii ki iyi kullanan kadınlar da vardır
Küçüklükten yetişme tarzı olarak erkekler kullanmaya daha yakındır ama tabiki bu dönemlerde tabuları yıkmak lazım erkek araba kız bebek gibi bu döneme bakılırsa erkekler daha iyi kullanır çevremde gördüğüm kadarıyla 10 kadından 7 sürüş olarak sıkıntılı ama diğer kalan 3 erkeklerden daha iyi kullanıyor
Genele bakarsak açık söylemem gerekirse erkekler daha iyiler arabalar konusunda.. Kadınlar daha evhamlı ve daha dikkatli olmak istiyor ama ne yalan söyliyim bazı hemcinslerimi cidden ben de anlamıyorum :D Keyifli geceler..
Kadınlar erkeklerin olmadıkları yerde çok iyi. Neden biliyor musun? Çoğu erkek kadın görünce oni sıkıştırıyor, korna çalıyor veya selektör yakıyor. Kadın strese giriyor. Ondan sonra kadınlar kötü. Geçin bu ayakları.
Ben günde iki yüz kilometre yapıyorum. İstanbul'da yaşıyorum ve kadınlardan illallah ettim. Bu araştırmayı yapanlara bolca selam söyleyip, Allah tan akıl fikir diliyorum.
Erkekler daha iyi sürer. ( genel konuşuyorum) sebebi küçüklükten beri arabalara ilgi duyması, oyunlarda daha fazla vakit geçirmeleri ve kadınlara göre daha fazla araç başında olmalarıdır
Çok çelişkili kızlar ve erkekler yani genel olarak iyi ve kötü olabilir iki taraf için de ama tatlis spor ayakkabılarla topuklu ayakkabıyla süren kadin çekiciliği der susarım
Ya genelleme yapmaktan hep nefret ederim ama, trafikte öndeki arabanın kadın mı erkek mi olduğunu yüzde 90 doğrulukla anlıyorsam gerçekten bir şeyler eksiktir diye düşünüyorum.
Kadınlar daha dikkatli ve kurallara bağlı oluyorlar. Bu iyi bişey. Erkekler ezbere kullanıyor ve kuralları pek tınlamazlar. Doğru olan kadınların kullandığı şekildir
Kadınlar daha dikkatli sürer erkekler özgüvenli sürdükleri için erkekler herzaman bir adım önde birde hala toplumda kadınların araba kullanmaları garipsendigi icin o özgüven çoğunda bir türlü yerleşemiyor kendilerinde o guveni görmedikleri icinde cok dikkat etmeye calismalari cogu zaman yanlış sürmeye itiyor bence
değişir kişiden kişiye bazı kadınlar var hakkını veriyor otobanda beni durup durup geçen kedi fare gibi oynayan bir kadın sürücü vardı unutamıyorum hala doblo sürüyor bir de
Aslında daha iyi demeyelim de daha doğru diyelim kadınlar her türlü daha doğru araba kullanıyorlar çünkü erkekler biraz daha agrasif sürerler (bende dahil :D)