Arabalar Kiminle aynı çarpışan arabaya binerdin söyleyeyim mi? ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 410 Yapay Zekaya Sor Aynı çarpışan arabaya kiminle bineceksin söylüyorum, eşleştireceğim ehehe🏁👸💋⚡🧸🚘 Kiminle aynı çarpışan arabaya binerdin söyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Sorucu111 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Lütfen hanımefendi birisi olsun 😀 tebrik ederim soner a 0 3 Yorumla Sorucu111 +1 yıl Soner değil sonra 😀 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl O zaman ben 🤣 eşliyorum kendimi @Hanımefendi Yorumla Sorucu111 +1 yıl Hahah bak buna çok sevindim 😀😀 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Tamam şekerim bekliyorum 😂😂tanıdığım biri olsun lütfen 0 6 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @madagaskaraslani Yorumla seymabasu1 +1 yıl Kız tanımıyorum Allah iyiliğini versin 🤦🏻♀️😊 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Takip ettiklerime baksaydın ordan seçseydin bari 🤣 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Ahaha baktımda kuzu onlar görüş atmamışlar diye eşlemedim bir dahakine öyle yapayım sana 🤣🤭 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Tamam canısı saol😂😂♥️ Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl 💜🌸✨ Yorumla
geistim Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Olur ama lunaparka gidersem çarpışan arabalarda vaki harcamam ☾ 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Catutigernos Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Seninle olsun 😃 sonra kahve iceriz 😏 1 2 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Seni kendime sakladım 🌸🌿 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Oyh 😍❤️ Yorumla
Eskişehir_Beyefedisi Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Acaba ben kiminle binerdim 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Billy59 Yorumla
SaklıTutkular Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hadi bakalım dikkatli seç 😂 0 3 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Servanataş Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Çok sarsmayalim lütfen 😂 Yorumla Servanataş +1 yıl Buyur benim 😊 Yorumla
minikcadınız Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Çarpışan otomobillere bayılırım 😍 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @meliih0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Çok iyiyimis. Kiminle? 0 3 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Sarışınmerlin Yorumla Sarışınmerlin +1 yıl İlahi 😂 Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Bende şaşkınım Yorumla
Benyakamoz Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Gece mavisi var mı.😃 0 2 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @edwardcullensgirl Yorumla Benyakamoz +1 yıl @edwardcullensgirl hazırlan gidiyoruz.😂 Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Seninle olduğunu söyle :) 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @dnapink Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Çarpışacak biri ahzhshs 0 2 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Msu26 Yorumla Msu26 +1 yıl Bırakıyorum anahtarı 🤣🤣🤣 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Hadi bakalım eşleştir 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @richardgor Yorumla
srtcbrk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl tahmin et bakalim sarııı 🙂 0 2 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @eoea_eoea Yorumla srtcbrk +1 yıl bari fake olmayan biri olaydi sarııı 😏 Yorumla
KaRa-YaZı Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Söyle bakalım havalı klasik bir araba olsun 0 2 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @zeyyolliiçeee Yorumla KaRa-YaZı +1 yıl İlk defa görüyorum kendisini Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl ısmarlamayanla olmaz aga ısmarlıcaksa dipnot 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Tubaacelyaaa Yorumla
mrcakir53 Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 87% +1 yıl sen kendin eşleştir ben herkese uyarım 0 0 Yorumla
isteklivearzulu Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Tabiki soyle bakalım kimmiş😅 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @seduire Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hadi bakalım 1 2 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Kimikio Yorumla HeartofFire +1 yıl 😃 direksiyon bende ama anlaşalım Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Pilly hanım söylicem de bi bakabilir misiniz mutfağa gelir misiniz modlukla alakalı bişi sorcam da Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Mario45 Yorumla
Vanessa__ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Söylee 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @KızlarSoğuyor Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Olur söyle 😄 1 2 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @heartoffire Yorumla s Kimikio +1 yıl 🤗🤗🤗 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Arabalar konusunda 396 cevap paylaştı. Olur bakalım 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @pilly_bhebek Yorumla
TremM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Merveniizzz Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Söyle bakalım ehehhe 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @tremm Yorumla
Qwerqqq Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Geldim :) 1 7 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Ultra_Phoenix Yorumla Ultra_Phoenix +1 yıl Pp güzelmiş. 🙂 Yorumla Qwerqqq +1 yıl @Ultra_Phoenix teşekkür ederim 😄 Yorumla Qwerqqq +1 yıl @Ultra_Phoenix hayallerden vazgeçmek çok tehlikeli değil mi? Yorumla Ultra_Phoenix +1 yıl Kesinlikle öyle. Ama bazen bir yol ayrımına düşersin ve doğru olanı yapmaya mecbur kalırsın. Yorumla Qwerqqq +1 yıl @Ultra_Phoenix anladım. Umarım hayallerin ile doğruların hep aynı yönü gösterir. Yorumla Ultra_Phoenix +1 yıl Teşekkür ederim 😇🙏 Yorumla
umursamazbirkedy_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Söyleyin. 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @kartalkuzeyli Yorumla
Senaaaay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Söyleyin 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Billy59 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yes sör hadi bakem 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @benbeyaz_ Yorumla
-benbeyaz_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olur, söyle bakalım 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @bucali-caglar Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Söyle bakalım? 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @uomoitaliano Yorumla
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım kimmiş 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @matmazellz Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Oha soruya bakınn😇 0 10 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @qmpzwnox Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Niye senle değil😡 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Sen kucağına oturtturursun yine yere düşerim başka arabada gelir ezer beni okeyy🤣 Yorumla Kominikeysinn +1 yıl En güvenli yerim kucağım olduğuna emin olabilirsin 😂 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hem korkayım hem güveneyim ööff ne dehşet bir şey 🤪 Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Biraz korku iyidir yavrum adapte eder 🤭 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Korkuya gerek yok heyecanım yeterli olurdu yaaağnii😅 Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Ne kucakmış arkadaş. Ben de heyecan yaptım şu an sjgh Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Valla bilemedim kiii ne var bu kucakta acabaaaa🤓 Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Denemeden bilemeyiz🤪 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Söyle😄 0 2 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @umursamazbirpanda_ Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😯 Yorumla
Sarışınmerlin Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Son soru bu sanırım, geldim 😇 0 5 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @yarabantlirakisisesi Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl İlahi :D Yorumla Sarışınmerlin +1 yıl @YarabantlıRakıŞisesi Bende şaşkınım Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Sağlık olsun diyelim o zaman hanımefendi Yorumla Sarışınmerlin +1 yıl @YarabantlıRakıŞisesi Kesinlikle öyle 😇 Yorumla
dnapink Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Soyle 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @MoRTeamRFB Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Söylee😄 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @kara-yazi Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Oluuur söyle 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @onur26vw Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Olur söyle 😀 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @_Maidetta_ Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Söyleyin lütfen🤗 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Bay_Nutella Yorumla
Séduire Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım ✨ 0 6 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @isteklivearzulu Yorumla isteklivearzulu +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Séduire +1 yıl @isteklivearzulu bencede komik 😂 Yorumla isteklivearzulu +1 yıl @HANIMEFENDI öyle diyorsa itiraz etmeyelim doğru tesbit olarak kabul edelim arkadaşım😂😂 Yorumla isteklivearzulu +1 yıl Yoksa kader ağı mi örülür aramızda😂😂😂 Yorumla Séduire +1 yıl @isteklivearzulu yok bence bişey olmaz 😅 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Söyle. 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @dynamiteee Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalımm 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @srtcbrk Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Olur eşle bakalım 🤔 0 3 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @adsiz_1 Yorumla Adsız_1 +1 yıl Şirin baba mıyım lan ben Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Lan derken padoon Yorumla
Matmazellz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Söyle. 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @kirmizilego Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Söyle bakalım :D 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @geistim Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Olur söyle.. 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @_suveyda Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım. 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @qwerqqq Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Arabalar konusunda 398 cevap paylaştı. Hadi söyle bakalım 0 2 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Sunrise_sunset_ Yorumla Bay_Nutella +1 yıl İçler dışlar çarpımı yapmışsın😂 Yorumla
Msu26 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Vereyim benim egea'yı istediğin yere çarp 😂😂 0 3 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @princessnokia Yorumla princessNokia +1 yıl Anahtari veriyorsan carpmaya gerek yok ya😅 Yorumla Msu26 +1 yıl Malda mülkte gözüm yok ayıp ediyorsun 🚙🚙🚙 al götür 😉😂 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Tarzım değil😆 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @ozgurrkiizz Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl söyle 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @umursamazbirkedy_ Yorumla
Adsız_1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @hayattt20 Yorumla
XIARESIX Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl hadi söyle bakalım 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @MyᏇorld Yorumla
Umursamazbirpanda_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Olur, söyle. 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @masakocaayii Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hadi söyle bakalım 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @seymabasu1 Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Söyle abla :( 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @vanessa__ Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Arabalar konusunda 330 cevap paylaştı. Söyle 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Senaaaay Yorumla
EdwardCullensGirl Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Ahaha ilginç söyle 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl @Benyakamoz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Lütfen hanımefendi birisi olsun 😀 tebrik ederim soner a
Soner değil sonra 😀
O zaman ben 🤣 eşliyorum kendimi @Hanımefendi
Hahah bak buna çok sevindim 😀😀
Tamam şekerim bekliyorum 😂😂tanıdığım biri olsun lütfen
@madagaskaraslani
Kız tanımıyorum Allah iyiliğini versin 🤦🏻♀️😊
Takip ettiklerime baksaydın ordan seçseydin bari 🤣
Ahaha baktımda kuzu onlar görüş atmamışlar diye eşlemedim bir dahakine öyle yapayım sana 🤣🤭
Tamam canısı saol😂😂♥️
💜🌸✨
Olur ama lunaparka gidersem çarpışan arabalarda vaki harcamam ☾
@Catutigernos
Seninle olsun 😃 sonra kahve iceriz 😏
Seni kendime sakladım 🌸🌿
Oyh 😍❤️
Acaba ben kiminle binerdim
@Billy59
Hadi bakalım dikkatli seç 😂
@Servanataş
Çok sarsmayalim lütfen 😂
Buyur benim 😊
Çarpışan otomobillere bayılırım 😍
@meliih0
Çok iyiyimis. Kiminle?
@Sarışınmerlin
İlahi 😂
Bende şaşkınım
Gece mavisi var mı.😃
@edwardcullensgirl
@edwardcullensgirl hazırlan gidiyoruz.😂
Seninle olduğunu söyle :)
@dnapink
Çarpışacak biri ahzhshs
@Msu26
Bırakıyorum anahtarı 🤣🤣🤣
Hadi bakalım eşleştir
@richardgor
tahmin et bakalim sarııı 🙂
@eoea_eoea
bari fake olmayan biri olaydi sarııı 😏
Söyle bakalım havalı klasik bir araba olsun
@zeyyolliiçeee
İlk defa görüyorum kendisini
ısmarlamayanla olmaz aga ısmarlıcaksa dipnot
@Tubaacelyaaa
Hadi Söyle söyle bakalım
sen kendin eşleştir ben herkese uyarım
Tabiki soyle bakalım kimmiş😅
@seduire
Hadi bakalım
@Kimikio
😃 direksiyon bende ama anlaşalım
Söyle
Pilly hanım söylicem de bi bakabilir misiniz mutfağa gelir misiniz modlukla alakalı bişi sorcam da
@Mario45
Söylee
@KızlarSoğuyor
Olur söyle 😄
@heartoffire
🤗🤗🤗
Olur bakalım
@pilly_bhebek
Söyle bakalım
@Merveniizzz
Söyle bakalım ehehhe
@tremm
Geldim :)
@Ultra_Phoenix
Pp güzelmiş. 🙂
@Ultra_Phoenix teşekkür ederim 😄
@Ultra_Phoenix hayallerden vazgeçmek çok tehlikeli değil mi?
Kesinlikle öyle. Ama bazen bir yol ayrımına düşersin ve doğru olanı yapmaya mecbur kalırsın.
@Ultra_Phoenix anladım. Umarım hayallerin ile doğruların hep aynı yönü gösterir.
Teşekkür ederim 😇🙏
Söyleyin.
@kartalkuzeyli
Söyleyin
@Billy59
Yes sör hadi bakem
@benbeyaz_
Olur, söyle bakalım
@bucali-caglar
Söyle bakalım?
@uomoitaliano
Söyle bakalım kimmiş
@matmazellz
Oha soruya bakınn😇
@qmpzwnox
Niye senle değil😡
Sen kucağına oturtturursun yine yere düşerim başka arabada gelir ezer beni okeyy🤣
En güvenli yerim kucağım olduğuna emin olabilirsin 😂
Hem korkayım hem güveneyim ööff ne dehşet bir şey 🤪
Biraz korku iyidir yavrum adapte eder 🤭
Korkuya gerek yok heyecanım yeterli olurdu yaaağnii😅
Ne kucakmış arkadaş. Ben de heyecan yaptım şu an sjgh
Valla bilemedim kiii ne var bu kucakta acabaaaa🤓
Denemeden bilemeyiz🤪
Söyle😄
@umursamazbirpanda_
😯
Son soru bu sanırım, geldim 😇
@yarabantlirakisisesi
İlahi :D
@YarabantlıRakıŞisesi Bende şaşkınım
Sağlık olsun diyelim o zaman hanımefendi
@YarabantlıRakıŞisesi Kesinlikle öyle 😇
Soyle
@MoRTeamRFB
Söylee😄
@kara-yazi
Oluuur söyle
@onur26vw
Olur söyle 😀
@_Maidetta_
Söyleyin lütfen🤗
@Bay_Nutella
Söyle bakalım ✨
@isteklivearzulu
😂😂😂😂
@isteklivearzulu bencede komik 😂
@HANIMEFENDI öyle diyorsa itiraz etmeyelim doğru tesbit olarak kabul edelim arkadaşım😂😂
Yoksa kader ağı mi örülür aramızda😂😂😂
@isteklivearzulu yok bence bişey olmaz 😅
Söyle.
@dynamiteee
Söyle bakalımm
@srtcbrk
Olur eşle bakalım 🤔
@adsiz_1
Şirin baba mıyım lan ben
Lan derken padoon
Söyle.
@kirmizilego