Arabalar Araba sürerken hangi tarz müzikleri seversiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Araba kullanırken hangi tarz muzikler dinlemek hoşunuza gider Araba sürerken hangi tarz müzikleri seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Zlatan_red Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Türkçe çok nadir dinleyen biriyim kulağa hoş gelen Yabancı müzikler tercihim. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynn Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Şu aralar böyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence sen aşk acısı çekiyorsun😃 Yorumla ichwillsieg +1 yıl Sor bi aşık olduğum var mı sadece canım sıkılıyor 😬 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl müzik dinleyeceğine arabaya benzin al yolda kalacaksın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benzin almaya gidiyorum zaten😃 Yorumla anonimbirsey +1 yıl araba da skoda. Yorumla
whitecruz1000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 37% +1 yıl 90 lar türkçe pop.. ya da 80 ler yabancı ya da 70 ler fransız müzikleri 0 0 Yorumla
TheLastt11 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Araba kullanırken dinlenen müzik tarzı değişiyor mu ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl dj izzet yılmaz dj emirhan çakşak sürekli bunları açıyorum dj müzikleri 0 0 Yorumla
Kartalgibikartalll Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Bu aralar “zaten o şarkıyı ben sana yazmamıştım” dinliyorum sürekli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🖕dinle dinle Yorumla
ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 97% +1 yıl Kulağıma hoş gelen her tür müziği dinlerim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yani ama arabada genelde hangisi iyi olur Yorumla ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz +1 yıl Yüksek baskı olanlar. Tekno, trap falan iyidir Yorumla Soran +1 yıl Hmm iyidir araba kullanırken hız yaptırıyor😇 Yorumla ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz +1 yıl Hahhhaa bas gaza aşkım baz gaza şarkısı geldi aklıma 🤭 İsmail YK🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya okdr deill yabancı genelde😃 Yorumla ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz +1 yıl 🤣 🤣 Bazı şarkılar alıp götürüyor uzaklara keyifli oluyor haliyle. Yol daha eğlenceli geçiyor Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Arabalar konusunda 791 cevap paylaştı. Her tarz 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 545 cevap paylaştı. EDM. 0 0 Yorumla
foreverlove9485 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Popp 0 1 Yorumla Efe64 +1 yıl Neden cevap vermiyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Türkçe çok nadir dinleyen biriyim kulağa hoş gelen Yabancı müzikler tercihim.
Aynn
Şu aralar böyle
Bence sen aşk acısı çekiyorsun😃
Sor bi aşık olduğum var mı sadece canım sıkılıyor 😬
müzik dinleyeceğine arabaya benzin al yolda kalacaksın
Benzin almaya gidiyorum zaten😃
araba da skoda.
90 lar türkçe pop.. ya da 80 ler yabancı ya da 70 ler fransız müzikleri
Araba kullanırken dinlenen müzik tarzı değişiyor mu ki
dj izzet yılmaz dj emirhan çakşak sürekli bunları açıyorum dj müzikleri
Bu aralar “zaten o şarkıyı ben sana yazmamıştım” dinliyorum sürekli
🖕dinle dinle
Kulağıma hoş gelen her tür müziği dinlerim
Yani ama arabada genelde hangisi iyi olur
Yüksek baskı olanlar. Tekno, trap falan iyidir
Hmm iyidir araba kullanırken hız yaptırıyor😇
Hahhhaa bas gaza aşkım baz gaza şarkısı geldi aklıma 🤭 İsmail YK🤣
Yok ya okdr deill yabancı genelde😃
🤣 🤣 Bazı şarkılar alıp götürüyor uzaklara keyifli oluyor haliyle. Yol daha eğlenceli geçiyor
Rock müzikten başkası sarmıyor.
Anadolu rack
Basli müzikler
country, blues, jazz
slov ve rahatlatıcı müzik dinlerim
Gösterge paneli woswogen sanırım arac
slow olabilir
Arabesk
Her tarz
EDM.
Popp
Neden cevap vermiyorsun