Nasip ya. Ben başta Landi olduğunu da bilmeden devam ettim aylarca. Bakalım nasibim kim?
Zengin bir adamın 2. arabası Peugeot olur mu?
Nasip ya. Ben başta Landi olduğunu da bilmeden devam ettim aylarca. Bakalım nasibim kim?
Range Rover'lı zenginin ikinci arabası Peugeot olması garip geldi. Audi RS6, BMW 4/6 serisi veya Porsche olmalıydı. Zengin olsaydım, Range Rover'ın yanına BMW 520 koyardım; ama en kötü dezavantajı işitme engelliyim. Engelli ehliyetim nedeniyle 1950 cc ve büyük motorlu araç kullanmam yasak. 1,8 Hibrit Toyota Corolla'nın yanına son model Hyundai i20 koyardım. Gözüm lüks arabalara dönmez, malum artan akaryakıt fiyatları yüzünden 1985-2015 model aralığında az yakan arabalara acayip ilgim var. Örn. orta kasa Renault 9 Broadway, Suzuki Jimny (2005-2010), 1997-2000 Citroen Berlingo (tek kapılı hafif ticari), 2011-2014 Hyundai i20 gibi...
Çok zengin değildir range'in yakıtının çok olduğu yerde Peugeot kullanıyordur ki ben de olsam şehir içi vb. Yerler için öylembir araç alabilirdim ayrıca dediğin kadar zengin sana bakacak mı?
2 tane Mercedes s serisi ve korumalar ile gelip kurtlar vadisinde ki sahne gibi iş yerimizi bastılar sandım :D adam geldi pazarlık etti ve pazarlık ettiği şey o kadar basitki hergün mutlaka alınan ve hiçbir şekilde pazarlık yapılmayan bir şey neyse
Mesela iş gereği eski hafif ticari kullanıyorum sağ şeritte kendi halimde giderken millet selektör atıp duruyor bu canım yola falan atlar diye düşünüyorlar galiba
Ama sıfır Mercedes ile gidince yol fermuar gibi açılıyor selektörsüz araba modeli böyle bir avantajı oluyor uzun yolda
O kadar zengin de bana bakar. Beni bilmiyosun ki.
O kadar zenginler yokluktan gelmediği için ab@za olmuyolar senin gibi
Cevap
9Cevap
Çalıştığım ortam sebebi ile çok zengin gördüm Lamborghini si olan bı adam vardı yanlış hatırlamıyorsam Lamborghini lp760 tı 2. Arabası megane dı sordum neden BMW felan değil diye BMW yi napicam zaten biyere önemli bişey gittiğimde lamboyu kullanıyorum meganı normal günlük hayatta kullanıyorum hem ekonomik hemde vurdu kirdisi ucuz demişti bu sadece gördüğüm en abartı örnek ama genelde zenginlerin 2. Aracı ucuz az yakan tipte araçlardır
Allah belanı megan ne 😦 Pejo 3008 son model jip yine
İşte düşünce bu zengin olmak kaliteli bı arabyla takilmak değil aksine parası olmayan adam lüks arabalar la takılır karşısındakine zenginim imajı vermek için misal ben zengin olsam golf felan kullanırım şu an mersedesim var :( çok masraflı sırf bı iş görüşmesine gittiğimde bu adam yapar imajı vermek için aldım etkili ama bı masrafı olduğunda Ocak söndürür cinsten
Mercedes hangi model kaç model
Bu örnek cok normal, olabilir.
Çalışan emek veren sabreden para kazanmanın ne olduğunu bilir, tasarruf da yerine göre önemli ve güzeldir.
Pejo 3008 güzel ve yakıtta Land Rovere göre daha tasarruflu.
Onları bilecek yaşta değil yaşı 20
Hava yapiyor o zaman 😁😁
Niye hava yapsın zenginlik babadan kaldır genelde
Günlük kullandığı basit bi Peugeot olabilir veya yine D segmenti yeni 508 olabilir ya da 5008.
3008
Tamam o da günlük kullanım için ideal
Yine de aşırı zengin adamın 2. arabası da Audi felan olur en kötü
Bak şimdi bi tanıdığım iş adamı var Cadillac Escalade, Ford Mustang, Porsche Panamera, Ram 2500 arabaları var ama günlük kullandığı Volkswagen Passat
Annssı s.. o nasıl para mütait mi bu adam
Hayır bilgisini vermek istemem izinsiz çünkü Türkiye'de o işi yapan başka yok
Yani kara para aklama gibi mi
Yok normal bi iş ama Türkiye'de tek başka yapan yok
Pejo 3008 yol tutuşu çok iyi kendini çok geliştirmiş Peugeot
Konu o değil araba iyi olabilir ama zengin marka kullanır ilk arabası landse diğeri de en az audidir genelde
Üstelik laand Rover dediğin arabanın en kotu ysni motkru motoru çabuk atış veriyor
Fakir avuntuları yapma ben fiyattan lüksten bahseidyorum
Yok ya öyle düşünme bende ikinci arabayı Doblo aldım sırf ise vitmek gelmek için
Üff şu sorudan bi git
Şeymayla takıl sen bu fakirler seni kesmez. O iyi buluyor milyonerleri.
Öğğ Şeyma zina ve açıklık günah dolu hayat
Nie sen zengin adamı bulup iyilik meleği falan mı olacaksın sanki?
Evet. Ama bundan bağımsız yani melek olmasan da günahkar olmaya gerek yok ne demek devamlı zina yaşamak bi kerelik hata bile değil
Onun ki hata değil bilerek isteyerek yaptığı bişey
Dinimizde hata
Evet de onu din falan umurunda değil demek ki.
İçinde hâlâ unutamadığı bir fakir vardır.
Sanmam daha 20 yaşında. Belli ki durumu ona yetiyo, Land de iş arabasıdır orada gövde gösterisi için rol arabası yani esas arabası pejo sanırım
Hihihihi 😄
3008 güzel araba. Zengin var zengin var
Bana bu zengin yetmez kardeş bana Range son model lazım bana Mercedes ferrari lazım bu az zengin be
Sen aramaya devam
Aramıyorum. Çekiyorum. Herkes ait olduğuna.
Herkes istediğine
Evet ama ait olduğu şeye kavuşur insan
Hayal ettiğine kendini yakıştırdığına. Fakir doğmak fakir yaşayacağın anlamına gelmez kapitalizm
Aa🙂İyisin ha.
İyi olmam mümkün değil pejo 3008 im bile yok. Senin o zengin koca adayın daha iyidir.
Aklın ve niyetin iyi. İnşallah iyi yerlere gelirsin. Her şey para değil ama ben aile sevgisi felan görmedim ben parayla var olurum.
Aile sevgisi görmemene üzüldüm. Umarım her şey gönlünce olur.
😂 Bu nasıl bir hikaye taşaklarımsızladı
Niye ki 🤪
Olabilir neden olmasın
Ruhu fakir
Olur neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?