@angelaist bu arkadaş çok güzel özetlemiş her lüks arabaya binen Zengin olacak veya araba kendisini olacak diye bir şey yok yani kiralık olabilir, patronunun olabilir vs. Zengin erkek avlayayım derken kendinden züğürdüne denk gelme sonra 😄
Kaç model olduğu önemli. Eski mi yeni mi.. Fiyatı ona göre çok değişir. Eski model Porsche’yi herkes alır. Peki sen Tesla’sı olan hakkında ne düşünürsün? :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Vale çıkmasın ya da tamirci falan, dikkat et :)... ava giden avlanır ! Porche dan daha önemli şeyler var..
Sabah sabah sinirli oldum. Araba markasına göre mi seviyorsun?🤣.
Para her şeyden önemli
@angelaist bu arkadaş çok güzel özetlemiş her lüks arabaya binen Zengin olacak veya araba kendisini olacak diye bir şey yok yani kiralık olabilir, patronunun olabilir vs. Zengin erkek avlayayım derken kendinden züğürdüne denk gelme sonra 😄
Ben orta durumlu bir ailede Porsche kullanan gördüm, eğer fabrika sahibi falansa elbette zengindir ama değil burada ki mesele bence.
18 yasindamisin
@Murat_murim Evet, neden?
Burdamisin
@Murat_murim Burada mısın derken?
Ne yapiyorsun Uyumadinmi
@Murat_murim Size ne?
Ne demek bu simdi
@Murat_murim Sizi ilgilendirmiyor demek.
Bindiğimiz araba neden bu kadar önemli kızlar için?
Araba erkeği havalı yapan şey iyi markayss arabasız erkek erkeğin diye gezmesin
İlk iki ay arabasız gidiyorum ben buluşmaya halen görüşmeye devam ediyorsam ondan sonra araba ile giymeye başlıyorum
Araba brnim için ulaşım aracı veya havalı olmak için kullandığım bir şey değil, sadece hafta sonları zevk yaşamak için kullanıyorum
Allahım yarattın takip et, böylelerine neler denk geliyor biz sürünüyoruz. Kızım internete yazsa porsche fiyatı diye, anlarsın o zaman
Nette sabit yazmiyor anlamıyorum sen söyle ne kadar
Model söyle yaklaşık fiyat söylerim
Magnumdan cikmadiysa zengin olabilir, bilemeyiz..
😂
Arabasına bin önce güzel bir yerde yemek yiyin sonra manzarası güzel bir yere geçersiniz
Kaç model olduğu önemli. Eski mi yeni mi.. Fiyatı ona göre çok değişir. Eski model Porsche’yi herkes alır. Peki sen Tesla’sı olan hakkında ne düşünürsün? :)
Onun bunun parası seni neden bu kadar alakadar ediyor? Git çalış kendine bir araç al. 😆
Aslında her porschesi olan zengin değildir 2. Milyonada porsche var 10 milyonada modeli önemli
Fakir oluyor porshe ne kizim
Zengin olsa kaç yazar
4-5 trilyon tabi zengin
Önemli mi böyle şeyler?
Fabrika sahibiyse zengindir
Her delikanli porsche süremez
Orta halli
Ahah komiksin 😂
Soru kadar degil
Milyonerdir kesin
Yani