15 dk önce geri geri gelirken tıra çarptım elim ayağım titredi bayılıcaktım. Fotoğraflayıp olayı terk ettim kasko da karşılamıyor 15 bin rahat hasar var hayırlısı olsun. Siz ne zaman yaptınız nasıl oldu?
Tırın dorsesine çarptığımdan tırda sorun yok. Nazar çıktı sanırım. 😕Bu abi gibi şükür namazı kılsam kabul olur mu?
Selamun aleykum, çok ama çok geçmiş olsun. Kaza zordur, insanın zihni devreden çıkar, tamamen şok haline girer. Bununla geçmiş olsun, Rabbim daha kötülerinden korusun. Şükür namazı kılın, abdestli binin bir daha, inanın yüreğiniz daha ferah olacak, gidene çare yok, Rabbim nicelerini nasip eder. Tekrar çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun. Olay gece yaşanmışsa TIR'ı fark etmek zordur. Gündüz yaşandıysa neden fark etmediğini anlayamadım. 2017 yılının Mart ayında ailecek köye gidiyorduk. Yağmur bir süre önce yağmış, yerler yağmurdan ıslaktı. Yokuş aşağı aşırı hızlanan arabamın arkası, ıslak zeminde virajda savruldu. Arabayı kurtarmaya çalıştım olmadı, panikle frene bastım ve sağ ön farı bariyerlere vurdum. (Arabamdaki en sevmediğim sıkıntısı, yokuş aşağı çok hızlanıyor. 70 ile inilen yokuşu 110'la iniyor!!! Kaza yaptığım yerde, 50'lik yolu 60'la indim.) Babam az kızdı, kazadan sonra yer değiştik. Çarptığım nokta sol üst köşede. Kazadan 2 gün sonra arabayı sanayiye verdik, tampon ve sağ ön çamurluk değişip boyandı. Kaput ucundan büküldüğünden dolayı değişmedi, sadece onarılıp boyandı. Farlar değişti. Tek Airbag'li olduğundan dolayı patlamadı. Toplam masrafımız 2.500 liraydı. Kaput değişseydi, artı bin lira fazla verecektik.
Çok geçmiş olsun. Mobylette ile kaza yapmıştım. Buğday tarlasına savrulduk. Tekerker havada, iki kişi yan yana yatıyor ve göğe bakarken bulduk kendimizi 😅😄