Az önce yeni Passat'ın fotoğraflarını gördüm, yemin ediyorum midem kalktı. Güzelim arabayı ne hale getirmişler ya yazık valla. Ben çok iğrenç buldum, siz?
Passat wariant bu bizde sıfır anlamında çok satmadı ama 2. eli fena değil aslına bakarkasaniz araba çok keyifli ama bizim ülkemizde sedan araçlar hem aile hemde iş amaçlı kullanıldığı in stw veya pasat wariant maliyetlerinde alternatif leri öne çıkardığın dan sıfırda çok satmıyor olursa 2. elde tercih ediliyor.. aracı tavsiye ederim çok keyifli ama maliyeti çok yüksek olduğundan pek alan yok dediğim gibi
Prototip aşamasında olduğundan dolayı biraz beğenmedim. "Mini limuzin Passat" olmuş. Yakında biraz geliştirilip değişime uğrayacağını düşünüyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Zaten başından beri söylerim pasat seven adamın/kadının araba bilgisi, futbolcuların karılarının futbol bilgisine eş değerdir... Yani bi bok bilmiyorlardır...
Yeni bi tasarim yok ortada bu bir kasatipi passat in 70 lerden beri uretilen her modelinde bu tip yani station wagon mevcut ve şahsen station wagon araclari cok seviyorum tren gibi oluyorlsr
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Wv grubundan iddiali tasarimlar beklememek lazim zaten. Siradsn, normal tasarim