Arabalar Bu çelik jant mı ve buna jant kapağı takılır mı? deandreov Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arabadan anlayan varsa gelsin bu boş paket bir arabanın jantı ama ne olduğunu anlayamadım bazıları çelik jant falan diyor. Buna her neyse jant kapağı takılır mı? Çok kötü duruyor böyle Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl …d Bu çelik jant mı ve buna jant kapağı takılır mı? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Zlatan_red Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Jant kapağı değil bu çelik jant reis bu jant modelini değiştirebilirsin. 0 0 Yorumla
tamircik Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl Tipi çelik gibi. Şekil yok çünkü. Plastik kapak takarsın. 0 3 Yorumla deandreov +1 yıl takılır mı ki ya çelikse takılmıyo diye biliyorum Yorumla tamircik +1 yıl Estetik olmayacak ama genelde plastik (clips) ile tutturuyorlar🙈Kapak tarzı var.Senin modele olur mu bilmiyorum.Jant kapaklarına sormak gerekli. Yorumla tamircik +1 yıl Jant kapankçılarına sormak gerekli. Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 949 cevap paylaştı. çok belli olmuyo resimden ama çelik jant gibi kapak takılmaz 0 3 Yorumla deandreov +1 yıl en boş paket arabada Çelik jant mı oluyo ya bu ne bari düzgün bi Çelik jant olsaydı bu cok kötü duruyo ama oradaki kisiler takılır dedi Yorumla u tenedos +1 yıl boş pakete sonradan çelik jant alıp takmış olabilireğer çelik jantsa kapak takılmaz Yorumla deandreov +1 yıl arabayı bız aldık knk sonradan bir sey taktırmadık yani Yorumla
nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl güzell miş 0 2 Yorumla deandreov +1 yıl jant ne knk onu söyle Yorumla nullmosaic +1 yıl süper bir hwa wermiş arabana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Jant kapağı değil bu çelik jant reis bu jant modelini değiştirebilirsin.
Tipi çelik gibi.
Şekil yok çünkü.
Plastik kapak takarsın.
takılır mı ki ya çelikse takılmıyo diye biliyorum
Estetik olmayacak ama genelde plastik (clips) ile tutturuyorlar🙈
Kapak tarzı var.
Senin modele olur mu bilmiyorum.
Jant kapaklarına sormak gerekli.
Jant kapankçılarına sormak gerekli.
çok belli olmuyo resimden ama çelik jant gibi kapak takılmaz
en boş paket arabada Çelik jant mı oluyo ya bu ne bari düzgün bi Çelik jant olsaydı bu cok kötü duruyo ama oradaki kisiler takılır dedi
boş pakete sonradan çelik jant alıp takmış olabilir
eğer çelik jantsa kapak takılmaz
arabayı bız aldık knk sonradan bir sey taktırmadık yani
güzell miş
jant ne knk onu söyle
süper bir hwa wermiş arabana
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!