Arabalar Kız arkadaşım yeni aldığı arabasına hep dantel sermiş, yakışmadığını nasıl söylemeliyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Vites kolunu bile dantelle süslemiş, çok absürt duruyor. Kız arkadaşıma bunu kırmadan nasıl söyleyebilirim? Kız arkadaşım yeni aldığı arabasına hep dantel sermiş, yakışmadığını nasıl söylemeliyim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
seriadım16 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bu ne olm rahmetli dedesinin resmini asar yakında. Bu halde kullanacağına en yakın uçurumdan sal arabayı. 1 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 330 cevap paylaştı. Yine vitrine çıkan troll sorular. Neyse çirkin de geç 2 0 Yorumla
Beyaz_Saçlı_Prens Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Erkeğin canısı dışını kızın canısı da içini modifiye eder dersin. 1 0 Yorumla
-NeAlakaysa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Geçen gün az daha kaza yapıyordum Karşıdan gelen araba dantellerden kör olmuş de 1 0 Yorumla
Pleiadesli Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Bence bi sey deme kendi arabasi sonuçta, nasıl seviyosa öyle yapsın 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl iğnelemeden anlamaz..kibarlık sökmez o durumda.. 1 0 Yorumla
ipek202020 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Bence koltuk kılıfı al hediye et belki sen hediye ettiğin için daha kıymetli olur ve çıkartır şunları 1 0 Yorumla
OzlemDG Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Kendısıne göre yakışıyor. Mal olun sizene kardeşim. 1 0 Yorumla
beyaztenlibirhatun Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl boş ver öyle seviyo demek ki 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 935 cevap paylaştı. Dantel mi🤣 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu ne olm rahmetli dedesinin resmini asar yakında. Bu halde kullanacağına en yakın uçurumdan sal arabayı.
Yine vitrine çıkan troll sorular. Neyse çirkin de geç
Erkeğin canısı dışını kızın canısı da içini modifiye eder dersin.
Geçen gün az daha kaza yapıyordum Karşıdan gelen araba dantellerden kör olmuş de
Bence bi sey deme kendi arabasi sonuçta, nasıl seviyosa öyle yapsın
iğnelemeden anlamaz..
kibarlık sökmez o durumda..
Bence koltuk kılıfı al hediye et belki sen hediye ettiğin için daha kıymetli olur ve çıkartır şunları
Kendısıne göre yakışıyor. Mal olun sizene kardeşim.
Bence gayet güzel kıza da selamlar 🤩🤩
Sjsjsjsjjssj trol olmalı
hwhdhshdhsdjd bence müthiş
boş ver öyle seviyo demek ki
Güzel duruyo ya dkdkdk
Hanımcı Kılıbık jsjs arabası
Erteleme bile
Dantel mi🤣
Sarı kılıf bile daha guzel aw
bu ne ahahah
Bu ne ya . d
Ben buna gülerim sjjfjfk