AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Her gün o sürüyor diye bir kaide mi var aynı evde yaşıyorsunuz ortak mal evin malı gün belirlemek ne saçma şey bence bu yazdıklarınızı düşünün
Kesin yüzde 1 ini sen ödemişsindir. Kalanını o. Kocan doğru olanını yapıyor. Karışma adamcağıza.
Çok saçma olur birlikte kullanırsanız eşin kullansa bile ne olmuş ki
İsteme, sağlıksız bir ilişkinin yolu açılabilir. Oturup konuşun. Günler belirleyin.
Hahaha paramı geri istiyorum diyecek kadar düşmüşsün bu TC kadınının allahı para
Eşin yanlış yapmış olabilir. Konuşarak çözmek daha mantıklı
Istesende bu bizim ikimizin diyecektir. Lakin bir erkek için araba sadece ulasim araci degildir.
isteme şöyle yap arabayı ortadan ikiye böldürün. kendi kısmına direksiyon yaptırıp sürebilirsin.
araba ortak olduğuna göre kullanma hakkımız da ortak de hatırlat gerekirse baskı yap.
Senin ona bir de aylık vermen gerek özel şöförün olmuş :)
Ya arabayı ver ya paramı geri ver ben kendime araba alacağım sayende sürmeyi unuttum diyin.
kavga çıkar lastiği patlatırım kullanmama izin vermezsen de
Eger vermiceksen parami geri ver krediyle araba alicam de sonra sürmene izin verir 🤣😁 u dönüsü yap
Tm da sonucda evin ihtiyacini ya da biryere gideceyiniz zaman neyle gidiyorsunuz
Teyze sen evliliği anlıyamamışsın. Siz f*ck bodylik oynuyonuz hala 😂
Ya sürmek için sanada versin ya da paranı al kendine başka araba al
Benim eşimde hep kendisi kullanıyor ben öyle istiyorum çünki sıkıldım araba kullanmaktan. Ayrıca istemen olmaz gurur yapar aranız açılır
e sürekli o kullanıyormuş ama
Mantıklı
Ya mal varlığı ortaktır. Ben birlikte bir yerlere giderken kullandırtmıyor sandım yanlış anladım yani
Eşinden izin almana gerek yok ne zaman istiyorsan sürersin
Oturduğunuz ev eşine aitse evin şuanki bedeli neyse yarısını eşine öde ondan sonra araba parasını istersin. Kafayımı yediniz eşin o senin. Aranızda senin benim olmamalı
Hshshs hic gülecegim yoktu.. cocugunuz olunca en cok kim bakipseviyorsa diger ebeveyn ne yapmali peki?
Araba üzerindeki hakkın kadar para kredi çektir bence 😉
Işte, ya arabayı yadsa parayı vermezse şerefsizdir.
He aama ise gidip gelmek için kullanıyorsa, sen çalışmiyorsan bırak kullansın...
Bir kadını araba alsin diye kocasına 300-400 milyar para vermez. soru fake arkadaşlar
Tabi canım PARANI iste, PARANI EŞİNDEN kurtarınca, hemen boşa, kurtul EŞİNDeN. Sonrada.! PARANA nikah kıy, gecede PARANLA uyu.
olum iyi misin evlisiniz sonucta arabayi ortak almaniz normal parayi geri istemek ne bide bosanma davasi ac istersen
Gercekten bu tarz evlilikleri anlamıyorum. Cocuk oyuncagi zannediyorlar evlilikleri. Evlenip bu tarz basit şeylerden kavga cikariyolarsa yaslandiklarinda birinden biri hastalansa su vermicekler
aynenn
Ben sevgilimin arabasını 2 yıldır kullanıyorum. hic geri istemedi.
böyle bir durum olsaydı hep eşime sürdürürdüm ne güzel işte makam şoförü gibi trafiğin stresi yok
Hayatını. Birleştirmişsin Bi arabanın sözünü mu ediyorsun
Ya soru fake
Hiçbir kadın, eşi araba alsın diye 300 bin TL para vermez 🤣🤣
Eşin o senin eşin böyle bir durumda para istemek nedir yani ha sen sürmüşun ha o ciddi bir sorgulama gerekir evlilikle ilgili
Bu şeye benzedi sen tüm gün evde duruyorsun faturaları sen odeye.. evlisin ve bunu yaparsan evliliğinde zedelenme yaşayabilirsin ve bu durum hiç hoş değil bence.
İste tabii sen niye ortak aldın zaten ev değil ki bu seni. Yerinde olsam eski model bir araba alırdım kendime
Valla sesli güldüm ben olsaydım vermezdim erkeler ilk önce arabaya sonra eşlerine aşık olurlar 😂
Tek başına alsaymış o zaman
Evliysen Göz yumacaksın çok istiyorsan aracı gizlice çıkaracaksın süreceksin
Kendi malını neden gizlice çıkarsın ya. Niye göz yumsun paylaşımcı olmak zorunda ikisinin o araba çocuk gibi o nedir ya
Sanane kızım hatta bizenesi ben alternatif yol öneriyorum
Seninde gitmek istedigin yere goturuliyorsan islerin hallediliyorsa isteme ama seni goturmuyor sana da vermiyor tabiri caizse corenklenme denilen seyi uyguluyorsa iste
Ayrıldınız diye düşündüm nedense yazmayı mi unuttun acaba? Her yere birlikte gidiyorsanız bırak o kullansin yorulma ama alıp başka başka yerlere gidiyorsa ondan önce sen davran.
Sen olsan ne yapıyorsın
Şoförlüğünü beğenmiyor kaza yaparsan diye korkuyordur belki?
bence faiz uygula ödeyemez sen de araba ya haciz koyarsın kökü senin olur
Eşin zaten. her şey ortaktır. Bende sürmek istiyom de
Ya paranı işte ya da ortak kullanalım de parasını verdiğin şeyden sen de yararlanmalısın
Sende kesinlikle suç yok bütün suç annenin basım ağrıyor demeliydi 😂
Adı üstünde eş diyorsun yani bu kişi senin hayatını paylaştığın insan. Aranızda para, mal mülk davalarının olması çok saçma.
Kusura bakma siz evlenmişsiniz ama hala siz olamamışsınız.
Yani parasını eşinden istemen çok saçma bence eşinle konuşmalısın ciddi bir şekilde arabayı sürmek istediğini söyle
Biraz sürsün hevesini alsın hele sende surersin merak etme hem karı koca arasında senin arasında senin paran benim arabam vs diye bir şey varmıdır
parayı isteyeceksen boşan bence, zaten arabayı sana vermiyorsa bu işte bir gariplik var. hemen boşan.
Ortaklaşa evlendiniz ama surekli o seni beceriyor, o nasıl oluyor
iğre nç bir yorum
Eşinden para istemek de bi o kadar ilginç değil mi
o zaman kızı kandırmayacaktı. yalandan birlikte kullanırız diye parasını iste sonra kullandırtma olur mu böyle bir şey ya
Bu soruya ne diyeceğimi bilemedim, nasıl "eşim" diyebilme takıldım aslında
Belki sakat kullanırsın çarparsın bir yere diye vermiyordur. Önce güzelce sanada öğretsin ve yavaş yavaş al arabayı şayet öğretmek istemiyor hep kendisi kullanıp duruyorsa haklısın
Bence ortaklıktan çık, sermayeni iste, başka bir şirketle anlaş.
Iste hatta uyutup kaçır verme bidaha sakla arabayi 😂😂
esim diyorsun akrdesim ortagim demiyorsun yaaaaaaaa
Saçmalama ne geri istemesi eşin o senin almasaydınız ortak 😂
arabayı aldıda piyasa yapıyosa bence donunna kadar geri al
Bedava şöför işte daha ne
bende eşime sür diyorum banane sen sür diyo
Bence de ben sürmem neden yorulayım 😂
Allah aşkına kaç paraysa şöyle vereyim sus lütfen
NAHHH VERİRSİN
Ne kadar hayvan erkekler var bu ülkede.
Evlilik cok farklı cok yanlıs anlamıssın
İkinizde çocuksunuz niye evlendiniz ki hahah