Selamlar herkese..BMW renk değiştiren otomobiliAltta bırakacağım kaynak linkte tüm detaylar mevcut. Zaten dünyanın en iyi otomobil markalarından biri olan BMW ye de böyle bir yenilik yakışırdı. 100. kuruluş yılına özel bu harika konsepti de son model elektrikli otomobile uygulamayı başarmışlar..
Bence arabayı öne çıkaran etkenlerden birisi de renk. Her modelin daha hoş durduğu bir renk vardır. Renk değiştirme özelliği de benim aşırı hoşuma gitti (: İleride daha da çok renk seçeneği olursa gökkuşağı arabamla gezmek isterdim😂🙈
Tek renkli-çift renkli olsa da olmasa da önemli değil. Fiat modelleri ve orta kasa Renault 9 Broadway hariç tüm araçlarda gümüş gri severim. Fiat modellerinde mavi severim; ama sadece orta kasa Renault 9 Broadway'de beyaz renk severim. Bu kasanın diğer renklerini sevmiyorum.
Benim önceliğim kalite, konfor, ekonomik işletme maliyeti öncedir. Sonra renk olayı gelir. Fakat Türkiye'de fabrikasyon olsa bile farklı renk almak için fiyat farkı oluyor. Bence böyle olmamalı. Şu anki arabam gri ve temizlik boyası lazım aslında
İyi de bu çok da hoş bir şey değil sanki :( Sonuçta bir suç durumunda falan arabanın rengi suçlunun bulunması açısından önemlidir. Ruhsatta da yazar :( Bu özellik sanki çok da iyi olmamış o açıdan :(
Bir çok araç kullandım. Siyah renk aşırı derecede çabuk kirleniyor. Ancak mecbur kaldım ve geçmişte yine siyah renk aldım. İmkanım olsa beyaz dışında tercih etmem.
Ana Sayfa > Arabalar > Anketler > BMW markası, dünyanın ilk renk değiştirebilen elektrikli aracını üretti! Senin için otomobilde renk ne kadar önemlidir?