Bence en önemlisi rengidir. Araba çok güzel olsa da rengi çekici gelmediği sürece güzel değildir.

Kesinlikle haklısın ama yolda her gün sürekli beyaz araba görüyorum. Ne bu beyaz merakı. Renkli olunca ekstra ücret veriliyor araba alırken. O olmasa da yine aynı olur muydu acaba. İnsanın azcık zevki olsun bu ne abi bıkmadıınz mı siyah beyaz arabalardan.
Elbette..
*Göze ilk çarpan özelliğidir rengi, daha sonra markası..
Tabi markası kadar rengi de önemlidir. Markası iyi olmayıpta sırf rengiyle dikkat çeken arabalar çok gördüm
Cevap
25Cevap
Kişiden Kişiye Göre Değişir Bu Ama Benim Görüşüme Göre 2. El Piyasasında Arabanın Renginden Çok Modeline Temizliğine Hasar Kaydının Olup Olmadığına Bakılır Günümüzde Sahtekarlar Çok Malasef Onun İçin Renk Gözetmeden Araba Temiz İse Alınır. Bu Kriter Daha Çok Sıfır Araba Alacaklar İçin Söz Konusu Haline Gelebilir. @Eylüldeçay
güzel arabalar kaç tane almayı planlıyorsun? neden mi sordun türkide bu araçlar sürebileceğin bir yol var mı bir yıla varmaz araç haritaya döner
Araba almayı düşünmüyorum ve onu alacak kadar param yok :D
Soru başka bir şey anlatıyor
Evet kesinlikle öyle bundan dolayı beyaz arabalar biraz daha pahalı olur diğer renklere göre :) ama tabi siyah olsun 1 fazla olsun :)
Bence evet arka koltugu cok luks olmali rahat etmeliyim surucu beni sarsmamali :) rengi siyah olmali basbakaninkinden :)
Evet model ve renk arabayı aldırır..
Ford ve BMW serilerindeki vizyon maviye bitiyorum..
Bunun kıp kırmızısı olacak ki. (kırmızıyı anladım da şu "kıp" ı çözmedim hiç bir zaman :D )
Tabiki onemli ozellikleee ic doseme rengi satarken cok fark ediyor
renk tabi çok önemli arabayı değiştiriyor nerdeyse ve parlak renk olması daha bir çekici yapıyor.
En alttaki benim olsun 100bin tl alacağım olsun olmuşken tam olsun :D
Lüks arabada renk çok önemli diğer arabalarda ya beyaz ya da gri alcaksın yoksa elde kalır :)
Marka diil tasarim dicem ama markanin ta kendisi oda :) renk uyumu onemli
porschemi alayımda işime girince rengi mengi önemli değil.
Ferrari olsun.. böyle bir arabanın rengide zaten özeldir her daim ;)
Banada rengi guzel olmasi gerekir
bir araba siyah olmalı arkadaşım hemde mat <3
Evet önemli ama iyi araba iyi arabadir
Renk hic onemli degil
Marka iyi değilse rengin önemi yok.
Renk önemli dediğin gibi. En ideal renk beyazdır.
Tabikide rengi en önemli si bence yaa :D
en güzel araba benim olan araba :) honda -siyah :)
aynen önemli mavi tek tercihim
Renk evet insanı çekiyor
Benim için siyah olmalı ne olursa olsun.
sevmiyorum ama benim ki de MAVİ :)
Kesinlikle renk önemli.
Herkesin sevdiği renk vardır onyüzden önemli bence
Önemli
Hayir
Sarı bir s2000 😍😍
Civic beyazzz
evet bence
renk de önemlidirr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar