Arkadaşım bana güya araba sürmeyi öğretiyodu
Yağmur yağıyordu ben de sileceği çalıştırdım ama yarıya kadar kalktı durdu daha da çalışmadı. Aradan yarım saat geçti silecek kolunu çektik yine çalışmadı Arkadaşım silecek motorunun olduğu kısma baktı silecek çalışmıyor ama motoru sıcak. Neden olabilir?
Araç:tofaş
Modelini bilmiyorum ama arkası uzun olandan böyle
Yağmur yağıyordu ben de sileceği çalıştırdım ama yarıya kadar kalktı durdu daha da çalışmadı. Aradan yarım saat geçti silecek kolunu çektik yine çalışmadı Arkadaşım silecek motorunun olduğu kısma baktı silecek çalışmıyor ama motoru sıcak. Neden olabilir?
Araç:tofaş
Modelini bilmiyorum ama arkası uzun olandan böyle
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
sigortası atmıştır motor sıkışıktır zorlamıştır muhtemelen
seninle bir ilgisi yok açıkçası,
Nerden değişiyo sigortası ve nasıl bi işaret var
Araç kitapçığında sşgortanın yeri gösterilir, her araçtadeğişir, sigorta kutusunu açın üzerinde şekil ile not r ibadesi vardır
Aynı amperajda sigorta takın
Ama unutmayın sigorta durduk yere atmaz, bi sıkıntı vardır, akü de boşalmış olabilir, olasılık tabi
Sordum şimdi de sigortası sağlammış. Bide mesela eskiden silecek çalıştımı aracın göstergedeki yanan ışıkların parlaklığı azalıyodu o an şimdi kolu çekince hiç azalma yok
O zaman motor gitmiş, muhtemelen motor yanmış, ömrü dolmuş, şimdi akım çekmediği için gerilim düşmüyor, bi ihtimal motor bağlantısıda zayıf olabilir ve yerinden çıkmış ya da okside olmuş olabilir, hepsi ihtimal
Ya silecek motoru yanmıştır ya da silecek motorunun sigortası atmıştır.
Her arabanın farklı yerde olur sigortası bir elektirikciye gidersen cok kolay sekilde test edip asıl sorunu soyler sorun sigortaysa 5- 10 liraya çözülür
Değilse 😂
Araba tofaş diyorsun 100 lira falandır heralde 😊
Ama yarıya kadar kalktı sonra kaldı ondan sonra. 1 saat sonra falan yine denedik ama çalışmadı motor sıcaktı ama elektrik gitmese sıcak olmaz sonuöta
İhtimaller dahilinde belkide donmuştur😊
Yok be ne donması donra yarıya kadar çalışmaz djjd
Valla tofaş ayrı uzmanlık gerektiriyor o yüzden işin uzmanına sorun ama söylediğim ikisinden biri😁
Motor yandı büyük ihtimalle de buna hangi usta bakıyor ve yandıysa değişmesi gerekiyor demi?
Elektirikçi bakar, bazıları onarabiliyor ama garantisi değiştirmek
Valla benim elimde kaldı mecbur ben yaptırıcam o yüzden tamir edebiliyosa etsin 😂
Neyse canın sağolsun artık ama bu senin müdahale ederek yaptıgın bisey değil ömrü tamamlanmıstır😁
Sordum şimdi de sigortası sağlammış. Bide mesela eskiden silecek çalıştımı aracın göstergedeki yanan ışıkların parlaklığı azalıyodu o an şimdi kolu çekince hiç azalma yok
Problem elektrik tesisatı ya da aküsünde de olabilir
Arac Tofaş diye baştan deseydin keşke 😂😅😅 valeo ve mako marka çıkma var elimde uyguna veririm
Belki de dişlerinden sıyırmıştır silecek kollarının bağlandığı yerden üstünde cıvata vardır onları kontrol edin
silecek motoru arızalanmış ola bilir. bir oto elektirikcisine gösterin
Silecek motoruna su kaçmıştır muhtemelen. Yenisi ile değiştirmek gerekir.
Sigortası atmış büyük ihtimalle
Her arabanın sigorta kutusunun yeri ayrıdır normalde bütün cihazların sigortaları o kutunun içindedir. Eğer bir kişi hiç sigorta değistirmemişse onun bulup değiştirmesi biraz zordur. Normalde sanayide 15 20 TL yani fazla bir maliyeti yok
Dediğine göre iki seçenek kalıyor ya silecek motoru yanmış ya da bir yerde kablo kopukluğu var bu saatten sonra onu ancak bir elektrikçi çözebilir
Ama yinede sigortalara iyi bakmak lazım çünkü bayağı sigorta var hangisi gitmiş hangisi sağlam onu ancak iyi bilen biri bakması lazım
Sedan tipi şahin ya da Doğan
Bozulmuştur
Stesin mi