Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kırmızı ışık ihlalinden yedim. Garip olan da ne biliyor musunuz o kadar drift, makas vs haltlar yedim. Ama ceza yemedim hiçbirinden. ama bir kere sarıdan kırmızıya döner dönmez geçtim diye ışık ihlali cezası yedim :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu tür şeyler başkasının dikkatini dağırtığı için yasak, düşün ki biri bi an bu ışıklaradaldı ce öndekki araca girdi, bir sürü ölü, coğrafya kader değildir aksine vuna ceza verilmesi bu ülkede kuralların olduğu, en azından😄😄😄😄rrafik kurallarına riayet edildiğini gösterir. O yüzden coğrafyada yaşamazken, coğrafyaya laf etmemek lazım diye de kibarca sokayım lafımı size😄😄😄😉
12 Yorumla- +1 yıl
Ciddi bir cezam olmadı, kurallara uyarım bi kere hızdan yemiştim 290km/h, aracı denemem gerekiyordu😄😄😄😄😄😄😄memur bey de böyle hız olur mu deyince, gülüp var ki yapıyoruz demiştim ama kervan geçmez bir yerdi, insanı b oy rak hayvan bile yoktu mecrada
- +1 yıl
Yine de uyarayım sürat felakettir, binek arabalarla böyle şeyler yapmayın arkadaşlar
ceza ve vergi ülkesinde yaşıyoruz gerçekten... sök ledleri kes cezasını gönder, ne diye aracı trafikten men ediyorsun.. ki bu kadar cezaya da gerek yok.. neyse.. o kestikleri cezaların da hesabını soracaklar ahirette o polislere..
01 Yorumla
- Arabalar konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yıl1339 en yükseği buydu. İşe geç kaldım diye bi kaç makas atmak zorunda kalmıştım pahalıya patladı 😁
03 Yorumla- +1 yıl
Ben de sol şeridi babasının yolu sanıp 100-120 sabit gidenleri hiç sevmiorum. Trafik kültürümüz zayıf avrupada adamlar 180le de gitse sollama yaptıktan sonra sağa geçiyorlar bizde herkes sola yaslanıp gitmeye bayılıyor mecbur kalıyoruz makasa bazen.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
51Cevap
+1 yılBu cezayı haklı buluyorum çünkü bana kalırsa led farları olanları bile trafikten men ederdim. Geceleri led ışıklar yüzünden gözlerimiz mahvoluyor ve hiçbir şey göremiyoruz.
Haksız yere kesilen cezalar ya da kesilmesi gerekipte kesilmeyen bir çok ceza da var, bunlar içinde aslında toplumsal duyarlılık için sosyal medyada kampanyalar yapılıyor fakat etkili olamıyor maalesef.01 YorumlaBir ara çoğu kamyon tir gibi araçlarda böyleydi hatta içi pavyona donenlerde vardı dikkat dağıtıp kazaya sebep oluyor diye ceza vs kesilmişti
Ama yil sonu trafik cezaları denetlemeleri genelde artar zaten ya ceza kesecek yer ariyorlar06 Yorumla
+1 yıl2008 döneminde ses sistemin ödedeğim ceza 10 fatura net. :)
00 Yorumla
+1 yıl
su anki cezalar bunlar en yüksek radar cezası yedim yüzde 50 asimdan 1220 TL idi 2020 de
03 Yorumla- +1 yıl
Birim fiyat olarak mı :) yoksa trye çevirince mi ')
- +1 yıl
orada elektriğin birim kW saat ücreti ne kadar bide :)
Farkında olmadan yaklaşık 10'un üzerinde radar cezası yedim peşpeşe, gidişli gelişli aynı güzergahta limitlerin üzerinde😅fotoğraflarla yollamışlardı tutanakları, radarın olduğunu bile bilmiyordum o yolda😅😅
00 Yorumla
+1 yılMaalesef dün yedim. 652 TL hemde 70 ile gitmekten. Ayrıca hemen ödeyince 498 TL oluyor. Yav olacak iş değil... Aklıma geldi canım sıkıldı
02 Yorumla- +1 yıl
Hiç sorma yav, hemde sırf iyi niyetten yolumu değiştirdim. Bana kötü oldu :)
Bayağı bir ceza yemisliğim var... genelde 51/2A maddesi ortalama hızı bir iki km fazlası yani eda den tespit ediliyor bu cezalar... mesela 99 km lik yerde 100 le ceza yedim bunu gibi...
00 Yorumla
+1 yıl3 sene önce falandı sanırım vinçle kırmızı ışık ihlali yapmıştım. Ondan ceza yedim yetersiz ehliyet vardı birde. Toplam bana gelen 1000 küsür, şirkete gelen 900 liraydı
00 Yorumla
+1 yılGeçen ay Emniyet mud. Yanindaki yok ters yolmuş yapiştirmislar 1300 lirayı. Dunde tersten gelenlere isaret ettim ben yedim onlarda yemistir 😂
03 Yorumla- +1 yıl
Evet bu ah aynu ceza 2 bin
+1 yılYedim ve şu an hali hazırda ödenmeyi bekleyen ve durmadan faiz eklenen 2 ceza daha var. Zaten şimdiye kadar 3 cezam oldu bunlar dahil
03 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca unuttum yazmayı ödenmeyi bekleyen biri 1340₺ faiz hariç
- +1 yıl
652₺ radar, 1340₺ emniyet şeridi ihlali (aslında haksız bir ceza bu otobüs durağına da zıplayarak geçemem ki)
+1 yılHayatımdaki ilk trafik cezamı 10 gün önce falan yedim 314 lira hız sınırını aşmaktan ötürü ne cezam var ne de kazam çok şükür bunun dışında...
00 YorumlaKurallar insanları daha güvenli olarak trafikte hareket etmeleri için konulur.
Kurallara uymayan yesin cezayı..
Benim 10 yıldır cezam yok.00 YorumlaÇok yedim ve yiyorumda, hepsi hız radar cezaları en üst limitten💋🤦🏻♂️🤦🏻♂️
03 YorumlaEvet yedim. 2 Adet radardan, 1 adet emniyet kemerinden. En yüksek 425 TL idi galiba, bayağı geçti üzerinden tam hatırlayamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılHangisini sayayım ki en çok radar ve , telefonla konuşurken yakalandım
02 Yorumla- +1 yıl
Ben 10 gün önce yedim telefondan daha ödemedim 🤔
+1 yılKafamız güzel gece yarısı O çizerken sağ olsun polis abiler hem ehliyeti aldılar 5 bin TL ceza kitlediler 😅
00 YorumlaKorkuteli Antalya yolunda öyle bir radar cezası yedim ki 82 km/h hayatımın şaşkınlığı oldu
02 YorumlaDaha bu zamana kadar bir kere olsun ceza yemedim ben tertemizim😅
02 Yorumla
+1 yılbu arabayı bugün çekici üzerinde gördüm trafikte :D
01 Yorumla
+1 yılOtobana girdiyse eğer ceza yemesi normal.
Isik sistemini sökene kadar men edilmistir.02 Yorumla- +1 yıl
Neyseki sorun cozulmus. Isiklari söktürmüsler ama.
Alkollü araç kullanmak 3 bin küsür yedim
Ayrıca 1 sene ehliyetime el konuldu :D03 Yorumla- Arabalar konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılCeza yemedim ama kaza yaptığımda tutulan tutanakta 46/2-g (makas) yazıyordu.
04 Yorumla- +1 yıl
Ardı ardına şerit ihlali
- +1 yıl
Kele yok ben çarpmadım. Ben yan yoldan kendi yoluma geçerken geldi denyonun biri vurdu
Coğrafya maalesef kader.
Evet ceza yedim 1200 lira kadardı.04 Yorumla
+1 yılÖdemedim, eleman hakkını vermiş yalnız, efsane reklam oldu cezayı görmezden gelebilir bence. 😂
01 YorumlaEhliyetsiz motosiklet sürmekten yemiştim. 2800 küsur mu neydi sanırım. Hala ödemedim. Bakalım.
12 Yorumla- +1 yıl
Ooo katlanır o ceza
+1 yılNe kadar yüksek hızla sürsem de eds de frenliyorum daha ceza yemedim şükür 😄
00 Yorumla2.250 tl en büyüğü yediğim radar hız oranı % 60 aşma
14 YorumlaBizde hergün yiyoruz alışkanlık yaptı artık yemeden uyuyamıyorum 😂😂
00 Yorumla- Arabalar konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılEşim 30mt ters yola girdiği için geçen ay 1400tl yedi
00 Yorumla
+1 yılMaalesef araba sürmekle aram yok ondan uzak duruyorum
00 Yorumla
+1 yılaralık 5 te toplu olarak 9200 tl ödedim aracımı değiştirirken..
01 Yorumla
+1 yılGenelde arada bir hız cezası yerim. Alışkanlık halini aldı.
00 Yorumla
+1 yılArabamı ehliyetsiz birine verdim 1200. TL ceza yedim
00 YorumlaÇok yedım. En yüksek sanırım 1700 küstürdü radar ve katlanır plaka cezası yemıstım 400 kusur lira
00 Yorumla8500 lira bu yıl, 220% hız limitini aştığım için.
06 Yorumla
+1 yılSenede 3-5 bin ödüyoruz.
01 Yorumlatoplu taşıma kullanırım
00 Yorumla
+1 yılArabam da yok ehliyetim de
00 YorumlaEvet 420 Euro yemiştim
00 YorumlaEvde yatarken 4.000 TL trafik cezası yemistim.
00 Yorumla
+1 yılAkıllı olan yemez kardeşim
00 Yorumlanayır loeder ödedi zarten
00 YorumlaArabalar konusunda 15,9b cevap paylaştı. Bu zamana kadar hiç trafik cezası yemedim.
00 Yorumla
+1 yılHayır, hiç ceza yemedim
00 Yorumla
+1 yılesnaf şikayeti üzerine park cezası yedim
00 Yorumla
+1 yılKırmızı ışıkta geçmiştim. 250 falan ödedim
00 Yorumla
+1 yılHayır hiç yemedim..
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 😅
Yemedim, kaçtığım oldu.
00 Yorumla
+1 yılHayır çok şükür
00 Yorumla
+1 yılAllaha şükür hayır
00 Yorumla
+1 yılYemedik çok şükür
00 Yorumla
+1 yılYemedi m
00 Yorumla- Arabalar konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılHiç yemedim
00 Yorumla
+1 yılHızdan yedim 314tl
00 Yorumla
+1 yılYemedim
00 Yorumla- Arabalar konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılEvet iki defa, €250
00 Yorumla 1582 yedim
00 Yorumla271 tl
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?