İkisi de sıfır ayarında 2020 yada21 model araçlar. Hediye edeceğim fakat arada bende kullanıyorum. Sizin hoşunuza hangisi gidiyor. Fiyatlar takribi 1.100.000
GLA
X1
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
trollerde günün sorusu bunları ıslatıp ıslatıp döveceksin
Pardon da neden doveceksin. ya da neden trol olsun. Bu arabalar satılmıyormu. Bunlari birileri almıyor mu bir tanesini ben satın alamazmiyim. Ailece çalışıyoruz. Aile şirketi. Para pul bende birikiyor. Ve kız kardeşimi mutlu etmek maksatlı bir tane alacağım. Neden trol olsun. Ortalama 1milyon TL. Ve biz 30 yıllık firmayız
Ah bu yüce zenginler
2 senedir kendime telefon alamadim
Arkadaşın hurdasi ile idare ediyorum
Adam gelmiş 1 milyonluk arabadan
Hangisini alayim diyor
Adaletini xiktigimin dünyası..
Kanki adalete sovmeyle bir şey değişmez. Harekete gecmen lazım. Bir şeyler yap. Para kazan.
Yan gelip yatmiyoruz
Sabah güneş doğmadan kalkiyoruz
Ama asgari ücretin üstünde 1 kuruş fazlasinj veren yok
Sende başka bir şey yap. Bir şeyler pazarlamaya satmaya calis. Bir şey üreten bir akraban varsa toptan fiyat al. Bunun pazarlamasını ayarla bazı şeyler toptan al. Pazarda tezgah aç bir şeyler yap
Ben diyorum 2 senedir Telefon alamadım Sen diyorsun araba al bir şeyler sat telefon için para bulamayan ben araba için nereden bulacağım parayı peki bunun da bir cevabı var mı sende
Tekrar oku. Araba al demedim. Kankim sen okuyamazsan anlamazsan zaten sana pek maaş vermezler. İyi oku. Dikkatli oku. Araba al demedim akraban varsa üretim yapan. Fiyat al. Dedim
Heeee
Sen bunlari yaparak milyonlarin sahibi oldun tabi
Yok MK çaldım zaten zenginlik bir kırmızı çizgi değil. Saniyorsun bir iş yaptın tak zenginsin. Öyle bir şey yok. Gün gün kazana kazana oluyor. 34 yaşındayım. Zaten babamın firması 30 yıllık firma. He ama neler yapdin dersen pazarda tezgah açtım. Elle poşet taşıyarak dükkan dükkan gezip mal pazarladim satışı yaptım say üretim için sabahlara kadar çalıştım sonra dekoratif ürünler imalatı yapdik sabahlara kadar yeni model ciziyordum. Şak diye olmuyor. Sen şak diye olsun istersen ya hırsızlık yapacaksın. Uyuşturucu ya da kadın bile satayım desen günlük kazanacağın 3 bin TL yine şak diye tek kerede zengin değilsin.
Babadan gelme
Kendi harcim değil desene şuna
Senin dasaklarin yokmu sende baba olacaksın. Sende yap o zaman
Kibirinde boğul xiktigimin angutu
Dikkat et de bir kivilcima gitmesin
O çok güvendiğin zenginliğin...
İkisini de kullanıyorsan yeni al aw para varsa bunu mu sıkıntı ediyorsun kendine ve milyonluk adam sıkılınca KS de mi takılıyor 😂
Kızsa gla erkekse x1. Bmw nedense hep erkek arabası gibi
Gerçek kardeşin burada ama sen bilirsin
Birde Audi a6 eklensin oraya
Ben SUV seviyorum. A 6 düz araba
O zaman Volvo xc60 💫
Lord sınıfı
Fiyatlardan haberin yok sanırım
Cebinde 100 lira varsa adam değilim
Olmadığı oluyor nakit taşımıyorum pek. Bugün tahsilat günü biraz fazlaca var nakit ama bazen 50 lira kalmadığı da oluyor. Ki zaten 500 liradan fazla para taşımam
tofaşk
ooo canım abim benim bana alcan demi o arabayı
İlk seçenek
Kardeş olalım mı?