Eşimle 200 bine araba almak istiyoruz ama her gün fiyatları artıyor. Acele ne alabiliriz?

Arkadaşlar merhaba. Bu kategoriye koymazsam kimse görmüyor o yüzden buradan soruyorum. şu an da 200 bin TL bütçemiz var 1 ay önce arabamızı sattık ve talihsizlik şu ki çok kötü bir zamana denk geldik arabayı sattık 3 gün sonra arabalar dolar altın hepsi aldı başını gitti. Zarar ettik çok. şu an da paramız dolar da yükselir mi daha bilmiyoruz bozdurmak için ama o çıktıkça hergun maalesef araba fiyatlarını da arttiriyorlar çok saçma bir durumda kaldık araba almamız lazım çünkü yılbaşından sonra çok daha zam geleceği söyleniyor benim o zaman param dolar ile yükselse bile 200lük araba da yükselecek bu sefer daha çok zarar edeceğiz diye düşünüyorum eşim ile araba bakıyoruz 200 bin TL bütçeye göre suanda alınabilecek en iyi araçlar nelerdir kolay satılabilir olsun istiyoruz satmak istediğimizde elimizde kalmasın. Çok küçük arabaları istemiyoruz ilk arabamız honda vtec ti daha sonra punto aldık şimdi ne ònerirsiniz?
Eşimle 200 bine araba almak istiyoruz ama her gün fiyatları artıyor. Acele ne alabiliriz?