Arabalar Kaporta üstündeki boya lekesi nasıl çıkar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arabanın dış etrafında noktacık boya lekeleri nasıl çıkar? Kaporta üstündeki boya lekesi nasıl çıkar? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Arabalar konusunda 328 cevap paylaştı. En ince sıfır numara pasta cila al. Dyo' nun. Pırıl pırıl yapar. 0 0 Yorumla
PatrickBateman6 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Ah be akılsız kardeşim BİM’den alınan ürün arabaya sürülür mü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Boya sonrasi vernik atan usta kör oldu mu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bimden M silikonlu temizleyici almıştım boyadan sonra bunu sürdüm yağmurda yağınca böyle oldu acaba o ürün mü yaptı yoksa boyacıda mi sıkıntı var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aldığın ürün boya sökücü değil ya biz bu işin içindeyiz problem o boyattigin kişide Yorumla
кєℓєвєкк___ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ne boyasi? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ya arabayı boyattıktan sonra parlatıcı cila uyguladım böyle oldu Yorumla кєℓєвєкк___ +1 yıl Yikanabilir cila mi yoksa kurumasi gereken cila mi? Yorumla Soran +1 yıl Bimden M silikonlu temizleyici almıştım boyadan sonra bunu sürdüm yağmurda yağınca böyle oldu acaba o ürün mü yaptı yoksa boyacıda mi sıkıntı var Yorumla кєℓєвєкк___ +1 yıl Yok yok yagmur yapmis yikayinca xikmadi diye düsünüyorum, aseton denedin mi? Önce arabanin görünmeyen bir yerinde dene bantin arabaya zarar verip kendi cilasini almiyor öyle yukarda dene Yorumla Soran +1 yıl Aseton zararlı diyorlar Yorumla кєℓєвєкк___ +1 yıl Kapinin ic tarafinda sen bi dene xada bazen bu tarz boyalarin kendi markasinin cikartici oluyor varsa ondan al Yorumla Soran +1 yıl Kendi kendine çıkmaz mı o leke acaba Yorumla кєℓєвєкк___ +1 yıl Bilmiyorum ama sanmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
En ince sıfır numara pasta cila al. Dyo' nun. Pırıl pırıl yapar.
Ah be akılsız kardeşim BİM’den alınan ürün arabaya sürülür mü
Boya sonrasi vernik atan usta kör oldu mu?
Bimden M silikonlu temizleyici almıştım boyadan sonra bunu sürdüm yağmurda yağınca böyle oldu acaba o ürün mü yaptı yoksa boyacıda mi sıkıntı var
Aldığın ürün boya sökücü değil ya biz bu işin içindeyiz problem o boyattigin kişide
Ne boyasi?
Ya arabayı boyattıktan sonra parlatıcı cila uyguladım böyle oldu
Yikanabilir cila mi yoksa kurumasi gereken cila mi?
Bimden M silikonlu temizleyici almıştım boyadan sonra bunu sürdüm yağmurda yağınca böyle oldu acaba o ürün mü yaptı yoksa boyacıda mi sıkıntı var
Yok yok yagmur yapmis yikayinca xikmadi diye düsünüyorum, aseton denedin mi? Önce arabanin görünmeyen bir yerinde dene bantin arabaya zarar verip kendi cilasini almiyor öyle yukarda dene
Aseton zararlı diyorlar
Kapinin ic tarafinda sen bi dene xada bazen bu tarz boyalarin kendi markasinin cikartici oluyor varsa ondan al
Kendi kendine çıkmaz mı o leke acaba
Bilmiyorum ama sanmiyorum
Sihirli süngerle sil işe yaradığını göreceksin
Kolonya ile ya da motorin ile