Dün güne çok şaşırtıcı ve mutlu edici bir sürprizle başladım. Sabah telefon çalıyordu bir baktım sevgilim arıyor. Balkona çıksana dedi, gözlerim onu arıyor ama yok. Meğerse arabanın içindeymiş, arabaya bir baktım BMW X6. Bunu sana aldım dedi ben çok şaşırdım, ne diyeceğimi bilemedim. Sonra arabayı noterden benim üzerime kaydettirdi.Ben olayın şaşkınlığını ve mutluluğunu yaşarken, ailem ise biraz kem küm ediyor. Bu hediyeyi kabul etmemin yanlış olduğunu düşünüyorlar. Sizce ne yapmalıyım? Onları nasıl ikna ederim?
Sevgilim bana BMW X6 aldı ama ailem sorun çıkarıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Arabanın Satışını Senin üstünemi yaptı? Yoksa Arabayı Sana aldım Tatlım Güle güle kulan. Ayrılırken geri verirsin ya da Satmak istediğimde Satana kadar kulan. Karşılığında Sen ne verdin sorusu doğuyor? ya da Sevğilin senden Yaşca Yaşlımı? Yaşlı Morukların yaptıkları Model Hediyeler Genç Kızların Gözlerini boyayıp Yatağa atmak içinmi?
Arabana binip son ses müzikle bu anın tadını çıkarabilirsin ailen belki de şöyle düşünüyor şimdi erkek arkadaşın sana araba hediye etti sen de altta kalmamak için ev falan almanız gerekiyor diye düşünüyor ama bence yanlış