Arabalar Arabanızı kendiniz mi temizliyorsunuz? 34TUZLALI Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kendim temizliyorum her zman ne sürdükleri belli değil yıkamacilarin 🤣 Arabanızı kendiniz mi temizliyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Kendim içini 4 ayda bir temizliyorum. Dışını kışın hiç yıkamam, yazın ayda bir veya 2 kez yıkarım. Camların tozunu ortalama olarak 4-5 günde bir alırım. 0 0 Yorumla
cnrche Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Ben uğraşmayı pek sevmiyorum. Yıkamaya veriyorum direk.. Önceden benzinlikte yıkardım sürekli ama üşeniyorum artık 1 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Çok zam geldi ama Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Arabalar konusunda 811 cevap paylaştı. Araba kullanmayı da sevmim temizlemeyi de sevmim. Seni de sevmim len 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Hayır gidip iç dış temizlik yaptırıyorum. Cimrilik yapmam hiç bir zaman. 0 0 Yorumla
papatya_can Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl olsa kendim temiZlerdim arabami :) 1 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Hayırlısı Yorumla