Bu soruyu bir otomobil sever olarak cevaplıyorum. Eğer ikisi arasında kaldıysan kesinlikle clio derim. Hem daha yakışıklı hemde Bir kız için daha ideal tabi tamamen zevkler renkler tartışılmaz. Ama bir şey sormak istiyorum neden bu iki araç arasında kaldın? Ve şu anki kullandığın araç ne?
Focus bu araçlardan kat kat üstün bir araç… şuanki kullandığınız kaç model bilmiyorum ama Yani şöyle söyliyim bunlardan herhangi birine geçersen ve kullandığınız focus yeni ise focusu ararsınız. Ama eski model iste güzel bir tercih olur clio :)
Clio 5 hem kullanış, park etme vs için daha elverişli hem de daha estetik duruyor. Bir kadına daha çok yakışacağını düşünüyorum. Bir erkek olarak ikisinin arasında kalsam ben de clioyı tercih ederdim. Dacia kullanılabilecek bir araç değil.
İkiside çöp arabaların arabadan beklentin ne bilmiyorum ama kazık gibi arabalar bunlar sandero zaten tenekeden farkı yok güvenlik testlerine falan bak anlarsın demek istediğimi daha kullanışlı daha sağlam olan juke öneririm
Ben Dacia sandero stepway 1.5 dci yani dizel 2017 model mavisini kullanıyorum hatchback bir araba b segmenti ön tarafı kaslı yerden yüksek sürüş keyfi veriyor. Reno clio dansa Dacia daha güzel görünüyor
Arabanın Servis Ücretleri nekadar Yakıt Tüketimi nekadar Bunun gibi şeylere bak. Siğorta Verği Bir Parça gerektiğinde Ücreti nekadar olur. Bu gibi temel Sorulara cevap bul sonra karar ver.
Ford klasman olarak bunlardan daha güçlü ve daha iyi. Neden değiştiriyorsun hem de baktığın zaman daha sağlam.. Ama eğer ki bu ikisinden birini tercih edeceksen Clio diyeceğim. Ama hala Focusu neden bırakıyorsun anlamadım
Anladım. Geçmiş olsun, umarım çok ciddi ya da kötü bir şey yoktur. Umarım sana da bir şey olmamıştır. Bence eğer ki geniş bir beklentin yoksa Clio çok güzel bir tercih olur. Çok ideal
ne güzel ya arabanı değiştiriyorsun. yeni arabanla mutluluklar dilerim sana. çünkü ben daha direksiyon sınavını geçemedim☹️oto vites yazıldığım halde tek hatada bırakıyorlar zor ya
Burada aslında bir çok etken mevcut ve cidden fikir anlamında ekstra yardımcı olmak isterim ancak sıfır olacak ve sadece bu ikisinden biri olacak diyorsan Clio derim.
Nissan Micra ! Tam bir bayan arabası. Özellikle 25-35 yaş arası çok kullanıyor. Dacianin neredeyse Duster harici bütün arabalar peynir tenekesinden yapılmış sanki ve iç diyazn çok basit. Micra değilse yakıt ve piyasa açısından Clio