Eskiden gittiğim doktorum asla araba kullanmadığını araba kullanırken strese girdiğini bu stresin ona zarar verdiğini söylemişti. Hastaneye her gün karısı getirip götürüyordu. O yüzden herkes araba kullanacak diye bir kural yok.
Herkes sevecek diye bir şey yok seven bilir sevmeyen bilmez araba kullanmayı biliyorum ama gittim motor aşkına tutuldum ben mesela belki unutmuşum dur o yüzden hiç bir fark yok bilse bile hevesi yoksa unutur
Eksiklik. Benimki kısmen eksiklik. İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle 1950 cc ve üzeri araç kullanmam yasak. Bu yüzden 1950 cc ve üzerindeki araçları kullanmamayı eksiklik olarak kabul ediyorum.
Tek eksik yanı o olsun vallahi. Araç kullanmak marifet mi sanki. Mecbur olmasam asla öğrenmezdim sevemedim arabaları hiç. Şimdi TIR bile kullanıyorum orası ayrı 😂
Ben kullanmayı bilmiyorum, bunun olmazsa olmaz gibi bir ihtiyaç olarak görüşmesini de doğru bulmuyorum. Araba önemli, evet ama bu herkeste olabileceği veya her erkeğin araba kullanabileceği anlamına gelmez ki ben arabalara ilgi duymuyorum. Araba olmasa da olur.
Araba kullanmayı bilmek cinsiyet ayrımı olmaksızın bir ihtiyaç artık. Bilmeyenlern de vardır haklı bir sebebi, kimse kimseyi bu nedenle yadırgayamaz!!!
Arabayı çocuklar bile kullanır. Önemli olan alışmak. Ben mesela manueli fazla sürmedi gün için çok iyi kullanjamiyorum. ama otomatik aracım onda trafikte çok çok rahatım. Yoğun trafiklerde çok iyi oluyor bu 🤪
Erkeklige vurmaya gerek yk bunu ama eksiklik bunun erkeği kadını yok araba kullanmayı ögrenmek gerekiyor ben daha bilmiyorum ehliyet olmasina ragmen ve su anda bunun yüzünden hic iyi degilim
Ne alaka ya ne alaka? Erkek ya da kadın farketmeksizin bu gibi kalıplara sokmayın artık. Belki ilgisini araba çekmiyor olabilir. Fobisi olabilir. Bu twiti atan bacımıza araba sürmeyen erkek her saat onune tomarla para atsa bu twiti yalayarak siler. Artık vazgeçin insanları belli kalıplara sokup, o şekilde yaşamasını beklemeyi.
Yumurta pişirmeyi bile bilmeyen tipsizlerin ortaya attığı önerme... Tabiki eksiklik değil, ama bilmek te iyi olur acil bişey çıkarsa araba bulup gidersin işte kendi araban yoksa da
Artık anlık kiralama uygulamaları var ve çoğu otomatik ve ehliyet varsa otomatik kullanılabiliyorsa eksiklik yok. Ama hiç kullanamiyorsa büyük eksiklik sadece kadınlar için değil.
Araba kullanamamak genel olarak büyük bir eksiklik. Bu durumun erkeği kadını yok. Erkek kesin kullanmalı, kadın kullanmasa da olur gibi bir düşünce doğru değil.
Bence eksiklik değil hatta bilmek zorunda değil. Ben mesela araba kullanmayı çok iyi bilmiyorum ama motosiklet konusunda kendime güveniyorum. Bir başkası da belki çok güzel araba kullanabiliyor.
Bana göre bilmeliler günümüzde bu şart çünkü. Her an her şeye ihtiyaç olabiliyor çünkü, bir çok acil durumlar olabileceği gibi en ufak bir şeyde başkasına muhtaç olmak bir erkek için kötü bir durum...
Anasını öptüğümün kızları. Bana hep bununla geldiniz. 2022 ye ehliyetle geliyorum. Şeflik de alacağım çalıştığım milli eğitim müdürlüğünde. 2026 da şube müdürü olacağım. Araba da olunca size hiç bakmam. Kendiniz altıma yatacaksiniz
Hayır tabiiki bilsen güzel olur ama nasıl kullandığı da önemli. Araba kullanmayı bilmekden önce daha çok şey var. Varsın onlar tam olsun da araba kullanmayı bilmesin