Renklerin cinsiyeti var mı önce bunu sormak lazım. Neden lgbt bayrağı rengarenk sizce? Çünkü renkler cinsiyeti temsil etmez. Bu yüzden de bana bebeklere alınan kıyafetler (kızsa pembe, erkekse mavi almak gibi) ya da bu tarz 'mavi araba alırsam erkek rengi, kırmızı alırsam kız rengi' gibi ikilemler de saçma geliyor. İçinden ne giymek, ne almak geliyorsa onu yapmalı insan. Benim en sevdiğim renk mavi mesela. Bu beni erkek mi yapıyor?
Kişiye göre değişiyor. Pembe araba tercihimde değil; ama nedense pembe Fiat Albea ve Fiat Palio'yu beğeniyorum. Kırmızıyı severim, özellikle kırmızı kambur kasa Tofaş Murat 131 Kartal ve Suzuki Maruti'yi severim. Çok param olsa alırdım bile. En çok 4-5 kapılı sarı renkli arabaları sevmiyorum. Orijinali dahi içimden "Taksi çıkması" geçiyor. Bu yüzden tek kapılı sarı arabaları severim. Tek kapılı hafif ticari araç olan 1997-1999 model aralığındaki Peugeot Partner ve Citroen Berlingo'yu severim.
Otomobillerde yoktur bence çünkü her zaman tek kullanılan araçlar değiller. Ancak kıyafetlerde durum farklı olabilir. Kız rengi erkek rengi olarak tanımlamak yerine kadınlara yakışma oranı daha yüksek olan renkler gibi tanımlayabiliriz..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Asla. Nişanlımın kırmızı arabası var, daha çok parlasın diye yeni cila yaptırdı. Benim de kırmızı arabam vardı, sattım ve ileride siyah ya da kahve krem tonlarında isterim. Yani tamamen zevk meselesi, cinsiyetle alakası yok.
Kırmızı renkte kıyafet giyebiliyorlarsa arabayı da kırmızı renkte alabilirler. Arabada renge takılmam. Her renkteki araba erkekler tarafından kullanılabilir.
Vardır. Kırmızı sadece spor arabaya binerim. Binek otomobil için daha alternatif renkleri tercih edeeim. Arazi ve Suv lar için genel olarak koyu tonlar
Tersine çok şahit oldum, kırmızı asla araba almam mesela ben, rengi sevmiyorum. Trafikte gördüğüm kırmızı arabalar ki çoğu dikkat çekmek için alınmış kırmızı spor modelleri kullanan beyler…
Saçmalık kırmızı. her zamandikkat çekici bir renktir. Peugeot 206 beya 207 Bmv ww polo Golf bunlar kırmızının yakıstiğı modeller Lüks arabalardada Ferrari ve Lamborghini
Böyle bişey olma ihtimali olur mu? Sizce günlük elbise değiştiriyo bayan ozaman adam günlük arabayı satması lazım acun ılıcalı desen hadi neyse hergün siyaj😏😂
Hayır yok. Cinsiyetçiliği buraya taşımanın manası yok...
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Pembe fuşya mor vs araba binermisin diye soran çıkar kesin... fabrikasyon renkler üzerinden değerlendirme yapıyoruz. Sokakta kaç tane bu tarz sonradan yapılma renkte araba var sanki